böyle bir hata alıyorum nasıl çözülür?

Stillage

80+
Reaksiyon skoru
0
bilgisayarımı yeni topladım montajını her şeyini kendim yaptım kasa da görünür de bir sorun yok kablo kirliliği dahi yok her şey yerli yerinde bunu söylememin sebebi bunun ne olduğunu bilmemem nasıl çözülür yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim dostlarım. (driver falan hiç bir şey kurulu değil)
1690297502272.png

bilgisayarımı yeni topladım montajını her şeyini kendim yaptım kasa da görünür de bir sorun yok kablo kirliliği dahi yok her şey yerli yerinde bunu söylememin sebebi bunun ne olduğunu bilmemem nasıl çözülür yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim dostlarım. (driver falan hiç bir şey kurulu değil)
Alıntıyı görüntüle
E cevabı kendin vermişsin ekran kartıyla kaynaklı sorun driver indirmen gerekli güncellemeleri yap driverı kur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Zaten driver kaynaklı olduğunu gösteriyor hata

Önceliğin sürücüleri kurmak olsun.

siz ne taştaşlı adamlarsınız eyvallah dostlarım anlamıyorum çok fazla aşırı basitmiş hahah teşekkürler <3 <3

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,914
Üyeler
184,076
Son üye
DİNCEROMER
Geri