grace dedıgınız şey lwl atladıgımız checkpoıntler miHocam Godrick' i kestikten sonra kale içerisinden devam ederseniz kalenin çıkışına ulaşıyorsunuz. Kaleden çıktıktan sonra hemen solda grace var. Grace' i aktif ettikten sonra haritayı açın haritada grace lerden çıkan ok tarzı çizgiler var gördüğünüz gibi. O çizgilerin yönünü takip edin yoldaki grace lere oturun sonra tekrar haritadan gracelerden çıkan işaretleri takip edin. En sonunda diğer kaleye ulaşacaksınız.
Aynen o şekildegrace dedıgınız şey lwl atladıgımız checkpoıntler mi
eğer o ise mesela bi graceden cıkan cızgıyı takıp edıp otekı hrace ye götürüyor sanırım o da otekıne en sonunda görev oldugu yere dimi
Rica ederimtesekkurler
Sol üst köşeye bakarsan grace sana gösteriyor aslında yolunu... işaretin gösterdiği alanın solunda ejderha var ordan anahtarı alarak işaretli grace'in okla işaret ettiği yere girebilirsin hikaye oradan devam etmekte.hocam takıp edıyom sonuna gelıyom bişey yok ortada ben anlamadım bu işi
Hocam nerey geldiniz resim atar mısınızhocam takıp edıyom sonuna gelıyom bişey yok ortada ben anlamadım bu işi
Aynen imlecin sol tarafında karakterin nerede olduğunu görebilirsiniz. Ben de bugün geldim buraya kadar zaten.bu ana hikaye dimi gösterdiğiniz yer