elden ring de nereye gideceğim

Sheader

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,217
godric i kesip yuvarlak masda ikiz parmaklara uğradım şindi ne yapacgım birisi lütüf noktalarındakı cızgıyı takıp et dedı nasıl olucak o iş bişey anlamadım map bu şekilde
1690408451684.png

Hocam Godrick' i kestikten sonra kale içerisinden devam ederseniz kalenin çıkışına ulaşıyorsunuz. Kaleden çıktıktan sonra hemen solda grace var. Grace' i aktif ettikten sonra haritayı açın haritada grace lerden çıkan ok tarzı çizgiler var gördüğünüz gibi. O çizgilerin yönünü takip edin yoldaki grace lere oturun sonra tekrar haritadan gracelerden çıkan işaretleri takip edin. En sonunda diğer kaleye ulaşacaksınız.

Hocam Godrick' i kestikten sonra kale içerisinden devam ederseniz kalenin çıkışına ulaşıyorsunuz. Kaleden çıktıktan sonra hemen solda grace var. Grace' i aktif ettikten sonra haritayı açın haritada grace lerden çıkan ok tarzı çizgiler var gördüğünüz gibi. O çizgilerin yönünü takip edin yoldaki grace lere oturun sonra tekrar haritadan gracelerden çıkan işaretleri takip edin. En sonunda diğer kaleye ulaşacaksınız.
grace dedıgınız şey lwl atladıgımız checkpoıntler mi
eğer o ise mesela bi graceden cıkan cızgıyı takıp edıp otekı hrace ye götürüyor sanırım o da otekıne en sonunda görev oldugu yere dimi

hocam takıp edıyom sonuna gelıyom bişey yok ortada ben anlamadım bu işi
Sol üst köşeye bakarsan grace sana gösteriyor aslında yolunu... işaretin gösterdiği alanın solunda ejderha var ordan anahtarı alarak işaretli grace'in okla işaret ettiği yere girebilirsin hikaye oradan devam etmekte.

Hocam şu kısma gitmeniz gerekiyor

Ekler

• resim_2023-07-27_014103166.png
    resim_2023-07-27_014103166.png
    2.7 MB · Hit: 141
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,428
Üyeler
187,675