en hızlı internete nasıl bağlanırım

mayra

80+
Reaksiyon skoru
26
sorunumu başlıkta açıklayamadım çok ama türk telekomun wifi 4 modemim var 2.4 ghz destekliyor sadece elimdede eski airties 2315 adaptor var hız baya düşüyor arada 2 duvar ve 7 8 metre mesafe var , şu internette satılan 3.0 çift antenli bir wifi 5 adaptor var onu alsam daha iyi çekermi yoksa sinyal güçlendiricimi alayım modem değiştirmeden hızlanmazmı bu internet önerileriniz nedir (kablolu bağlanma şansım yok)

tp link deco ile çözersin ama modemler ile aynı para. sinyal güçlendiriciler bir nebze iş yapıyor.

sorunumu başlıkta açıklayamadım çok ama türk telekomun wifi 4 modemim var 2.4 ghz destekliyor sadece elimdede eski airties 2315 adaptor var hız baya düşüyor arada 2 duvar ve 7 8 metre mesafe var , şu internette satılan 3.0 çift antenli bir wifi 5 adaptor var onu alsam daha iyi çekermi yoksa sinyal güçlendiricimi alayım modem değiştirmeden hızlanmazmı bu internet önerileriniz nedir (kablolu bağlanma şansım yok)
Ya kablo çekeceksin ya da modeme ve bilgisayardaki alıcıya ciddi şekilde yatırım yapacaksın.

Ek olarak Powerline de olabilir.

Ya kablo çekeceksin ya da modeme ve bilgisayardaki alıcıya ciddi şekilde yatırım yapacaksın.

Ek olarak Powerline de olabilir.
internetim 24mbs ztn evde altyapı yok mustakil ev oyuzden en ucuz şekilde daha iyi bi usb adaptör ile çözülmezmi sorun

Modem değişmeden olmaz gibi.
sizce düşük internetin sebebi elimdeki adaptörmü modemmi çünkü adaptör baya eski
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Laptop mu masaüstü mü kullanıyorsunuz? Birde modeminizin modeli nedir?
masaüstü modem;

VMG3312-B10B

bunu alıp deneyeceğim farkı buraya yazarım unutmassam

sizce düşük internetin sebebi elimdeki adaptörmü modemmi çünkü adaptör baya eski

masaüstü modem;

VMG3312-B10B
Adaptörü bilmiyorum ama Modemin zayıf, arada da biraz mesafe ve parazit varsa düşük hız vermesi normal.

masaüstü modem;

VMG3312-B10B
Adaptör olarak paraya kıyıp pci express ya da pci portuna her neyse intel ax210 alabilirsiniz. Wi-fi, evinizin her tarafında çekmiyorsa ve telefonunuzda tabletinizde vs. 24 mbsn alamıyorsanız routera ihtiyacınız var demektir. Buna bakabilirsiniz:

Geri