Akut Yelmas
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 217
Canım sıkıldı değişiklik olmasını istiyorum. Sizce windows 11'e geçilir mi? Şuan windows 10 kullanıyorum sistemim imzamda.
hocam ben rx 6500 xt i3 12100f ile geçtim 1 gram sorun yaşamadım ben daha çok beğendim win 11 i tabi win 11 i beğenmeyende çokCanım sıkıldı değişiklik olmasını istiyorum. Sizce windows 11'e geçilir mi? Şuan windows 10 kullanıyorum sistemim imzamda.
Teması hoşuma gidiyor hocam zaten bende boş vakitten çok şey yok oyunları yüklemede de sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.hocam ben rx 6500 xt i3 12100f ile geçtim 1 gram sorun yaşamadım ben daha çok beğendim win 11 i tabi win 11 i beğenmeyende çok
Kullanıyorum gayet memnunum daha güzel geliyor 11 bana.Canım sıkıldı değişiklik olmasını istiyorum. Sizce windows 11'e geçilir mi? Şuan windows 10 kullanıyorum sistemim imzamda.
yaşamazsın hocam zaten o sistemle çok rahat geçebilirsiniz yani benim tavsiyem geçin derimTeması hoşuma gidiyor hocam zaten bende boş vakitten çok şey yok oyunları yüklemede de sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum.
Hocam zaten eski sürümü boyayıp yeni sürüm diye çıkarıyorlar. Windows 11 ile windows 10 ile arasındaki farklar sadece görünüş diye biliyorum.Geçilir lakin benim anlamadığım şimdi Windows 12 çıkıcak diyorlar. Microsoft tasarım düzenleyip yeni windows'u piyasaya sürmek yerine keşke büyük yenilikler getirip 2-3 yıl geç çıkarsa.
Aynı şekil dostum ben de sıkıldım w10'dan. Aslında bu tarz güncellemelere normalde ilk atlayan ben olurdum ama w11'de öyle yapmadım. İlk çıkışında herkes çok şikayetçiydi ondan dolayı ben de bu zamana kadar bekledim. Fury Renegade sipariş ettim geldiği gibi w11'e geçiş yapacağım. Artık bir sorunu vb. olduğunu sanmıyorum. Hem arkadaşın da dediği gibi Windows 12 söylentileri var. Biz 11 kullanmadan 12 çıkacak bu gidişleCanım sıkıldı değişiklik olmasını istiyorum. Sizce windows 11'e geçilir mi? Şuan windows 10 kullanıyorum sistemim imzamda.
Nasıl bir sorun yaşadınız hocam?kullanıyorum sadece valoda sorun yasadım onu da biosdan halletim sorun yok suan cok aman aman gerekli değil ama artıları da var tabi
Hayırlı olsun hocam.Aynı şekil dostum ben de sıkıldım w10'dan. Aslında bu tarz güncellemelere normalde ilk atlayan ben olurdum ama w11'de öyle yapmadım. İlk çıkışında herkes çok şikayetçiydi ondan dolayı ben de bu zamana kadar bekledim. Fury Renegade sipariş ettim geldiği gibi w11'e geçiş yapacağım. Artık bir sorunu vb. olduğunu sanmıyorum. Hem arkadaşın da dediği gibi Windows 12 söylentileri var. Biz 11 kullanmadan 12 çıkacak bu gidişle![]()
Sağolun hocam.Nasıl bir sorun yaşadınız hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun hocam.
oyuna girmiyordu van9001 hatası veriyordu biosdan ayar yaptım hiçbir sorun olmadı fps düşme fln da olmadıNasıl bir sorun yaşadınız hocam?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlı olsun hocam.
evet onla alakalı leclerc hocam iyi anlatmıs durumuSağolun hocam.
Arkadaşın yaşadığı sorun muhtemelen secure boot mevzusu. Windows 11 geçince secure boot açılmazsa valorant'ın anti cheatı vanguard hata veriyor.
O ayarı da açınca bazı gigabyte anakartlar'ın bios çökebiliyordu ve yeniden bios yazılması gerekiyordu. Gigabyte muhtemelen çözdü bunu.