Çözüldü✓ Sessiz laptop önerisi

Sadecege

80+
Reaksiyon skoru
23
Merhaba bütçem 50k render ve unreal engin tarzı uygulamalarla ilgileniyorum ama oyun konusunda da beni yolda bırakacak bir bilgisayar istemiyorum, çoğunlukla dışarıda kullanacağım için sessiz bir bilgisayar olursa çok güzel olur, yurtdışı, yurtiçi farketmez, önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Güçlü bir laptop gerekicek belli fakat daha böyle güçlü donanımları sessiz soğutucak bir sisteme sahip laptop olduğunu düşünmüyorum iyi markaların iyi modellerini alırsanız genele göre biraz daha sessiz olabilir, Lenovo, Asus, Aorus, Acer gibi.

Hocam öncelikle merhaba, ısıtma ve soğutma konusunda takıntı/isteğiniz varsa eğer Lenovo Legion, Asus Rog, HP omen

Serileri dışında cihaz bakma fiyatları bi tık pahalıdır fakat o farkı sonuna kadar hakederler.

Güçlü bir laptop gerekicek belli fakat daha böyle güçlü donanımları sessiz soğutucak bir sisteme sahip laptop olduğunu düşünmüyorum iyi markaların iyi modellerini alırsanız genele göre biraz daha sessiz olabilir, Lenovo, Asus, Aorus, Acer gibi.
lenovo legion pro 5 almayı düşünüyordum ve msı katana ama ikisi içinde ısınma ve ses problemi var diye yorumlar okudum sizin bir düşünceniz varmı?

lenovo legion pro 5 almayı düşünüyordum ve msı katana ama ikisi içinde ısınma ve ses problemi var diye yorumlar okudum sizin bir düşünceniz varmı?

Kötü yorumlardan dolayı riske girmek istemiyorsanız Asus bakabilirsiniz birde.

Hocam öncelikle merhaba, ısıtma ve soğutma konusunda takıntı/isteğiniz varsa eğer Lenovo Legion, Asus Rog, HP omen

Serileri dışında cihaz bakma fiyatları bi tık pahalıdır fakat o farkı sonuna kadar hakederler.
Bütçeyi biraz daha arttırabilirim öneriniz varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kötü yorumlardan dolayı riske girmek istemiyorsanız Asus bakabilirsiniz birde.
Hangi modeli önerirsiniz? bütçe artış yapabilirim ve yurtdışından da alabilirim sorun olmaz

Bütçeyi biraz daha arttırabilirim öneriniz varmı?

Hangi modeli önerirsiniz? bütçe artış yapabilirim ve yurtdışından da alabilirim sorun olmaz

Asus ROG modelleri en iyilerdendir, TUF modelleri konusunda çok hakim değilim güncele yine yorumlarına bakıp eğer bir sorun yok ise TUF da bakabilirsiniz.

4ü arasından omeni öneririm.

Hocam Tuf alınmaz anakartları kronik sorunlu ve ısıtması okadar iyi değil.

Rog ve Tuf ikisininde kıllandım ikisi karşılaştırılabilecek durumda değil.
Not: Tuf serisi cihazım sorun açtı servise gönderdim ve anakart arızası olduğu için değişim yapıldı.

Msi serilerini net bilmiyorum ama birkaçı dışında hepsinin ısı sorunu var araştırmak gerek.

Ben şiddetle omeni almasını öneriyorum tabi kendisine kalmış.

Msi serilerini net bilmiyorum ama birkaçı dışında hepsinin ısı sorunu var araştırmak gerek.

Yani bir yandan i7 veya R7 serisi ve üstünde ısıları düşük tutmak oldukça zor 95-100 dereceler normal sayılıyor. bilemiyorum piyasaya bakmadığım şu sürelerde böyle güçlü canavarları 75-80 lere düşürebildiler mi ? :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,496
Üyeler
183,846
Son üye
Sercio
Geri