Öneri T7 v20.6 vs T5 v23.1

berke.

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,179
Model yükseltmesinden dolayı ikisinden birisini tercih etmek zorunda kaldım birisinin avantajı DDR5 RAM fakat eksisi Yeni Clevo kasa diğeri Tongfang kasa fakat DDR4 ram kullanıyor gerçekten arada kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim? :D

Not : Monster almayın gibi şeyler yazmanızı istemiyorum çünkü dediğim gibi üst model değişim kararıyla çıkmış bir sonuç ekstra olarak iade ile uğraşmak istemiyorum teşekkürler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@HmzaY İçimden bir ses Clevo'ya güvenme diyor fakat emin olamadım :D

Bütçeniz ne kadar?
Fatura fiyatından düşüleceği için net olarak bir şey diyemiyorum sanırsam max 20K'ya çıkabilirim faturamdaki tutar 22499 TL.

Daha fazla vakit öldürerek iade işlemiyle uğraşmak istemiyorum malum laptop artık acilen lazım yoksa iade ile uğraşsaydım şu an üzerine koyup TUF veya Victus tercih edebilirdim :D

Fatura fiyatından düşüleceği için net olarak bir şey diyemiyorum sanırsam max 20K'ya çıkabilirim faturamdaki tutar 22499 TL.

Daha fazla vakit öldürerek iade işlemiyle uğraşmak istemiyorum malum laptop artık acilen lazım yoksa iade ile uğraşsaydım şu an üzerine koyup TUF veya Victus tercih edebilirdim :D
Clevoda sorun olmayabilir belki.

Clevoda sorun olmayabilir belki.
Kullanıcı yorumu bulabilseydim gerçekten güzel olurdu fakat Şikayet Var'da bugün birisi almış GPU problemli çıkmış galiba sürekli oyunlardan atma problemi falan yaşanıyormuş bilemedim vallaha :D

Kullanıcı yorumu bulabilseydim gerçekten güzel olurdu fakat Şikayet Var'da bugün birisi almış GPU problemli çıkmış galiba sürekli oyunlardan atma problemi falan yaşanıyormuş bilemedim Vallahi :D
Tongfeng tercih edebilirsiniz o zaman.

Tongfeng tercih edebilirsiniz o zaman.
Bilemiyorum keşke yeni kasada DDR5 RAM desteği ve pil sabitleme özelliği olsaymış tadından yenmezmiş en azından Clevo kasaya kalmazdım :D
ek olarak v23.1 de 280W adaptör var 20.6'da 230

Model yükseltmesinden dolayı ikisinden birisini tercih etmek zorunda kaldım birisinin avantajı DDR5 RAM fakat eksisi Yeni Clevo kasa diğeri Tongfang kasa fakat DDR4 ram kullanıyor gerçekten arada kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim? :D

Not : Monster almayın gibi şeyler yazmanızı istemiyorum çünkü dediğim gibi üst model değişim kararıyla çıkmış bir sonuç ekstra olarak iade ile uğraşmak istemiyorum teşekkürler.

@HmzaY İçimden bir ses Clevo'ya güvenme diyor fakat emin olamadım :D
Clevo ya güvenme.

Bence de öyle, keyfini çıkar hayırlı olsun.i7 soğumaz tongfang candır
Tek üzücü şey DDR4 olması fakat kasanın soğutma sistemi RAM sisteminden daha önemli :D

Bir de son olarak 230W yeter umarım güç darboğazı yaşatmaz :D

Tek üzücü şey DDR4 olması fakat kasanın soğutma sistemi RAM sisteminden daha önemli :D

Bir de son olarak 230W yeter umarım güç darboğazı yaşatmaz :D
Ram de sıkıntı olmaz ya 1-2 fps oynarsa oynar. En büyük farkı batarya tasarrufu.

230 bence yetmez yine ama en azından 4060

Ram de sıkıntı olmaz ya 1-2 fps oynarsa oynar. En büyük farkı batarya tasarrufu.

230 bence yetmez yine ama en azından 4060
Monster'lar batarya tasarufunda sınıfta kalıyor fakat bu kasada güç darboğazı yaşayacağımı düşünmüyorum 20.4 veya 20.5'te böyle bir problemler yoktu 180W adaptör kullanmasına rağmen

Geri