Öneri Minecraft Server Kurma Sitesi Önerisi

cr1ta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
655
Merhabalar, maks 5-6 kişi minecraft server açmayı düşünüyoruz yoğun olarak saatte 1 milyon+ üzerinde item akışı olan farmlar yapmayı düşünüyoruz. Bunu kaldırabilecek server hangi özelliklere sahip olmalı ve fiyat olarak abartı mı kaçar? Güvenilir ve ping yaratmayan server önerebilir misiniz bu şartları karşılayan? Ayrıca aternos bunu kaldırmaz sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BATIHOST güvenilir midir arkadaşlar oradan verdim de.

Merhabalar, maks 5-6 kişi minecraft server açmayı düşünüyoruz yoğun olarak saatte 1 milyon+ üzerinde item akışı olan farmlar yapmayı düşünüyoruz. Bunu kaldırabilecek server hangi özelliklere sahip olmalı ve fiyat olarak abartı mı kaçar? Güvenilir ve ping yaratmayan server önerebilir misiniz bu şartları karşılayan? Ayrıca aternos bunu kaldırmaz sanırım.

Şu oyunda şöyle yaratıcı oto sistemleri kuranlara bayılıyorum. Hayata geçirecek olursanız bana da haber verin yardım ediyim.

Şu oyunda şöyle yaratıcı oto sistemleri kuranlara bayılıyorum. Hayata geçirecek olursanız bana da haber verin yardım ediyim.
İ9 9900 lük bir server aldık BATIHOST firmasından daha beklemede açılmadı server. Üniye gitmeden önce her şeyi top seviye yapacağız valla son kez :) yardım edeceksen kapımız açık her zaman farmlar çok uğraştırıyor sohbet muhabbetle eğlene eğlene yaparız.

ATERNOS KULLAN

orada yorumunuzu görmedim gördükten sonra düzenledim farm olarak açar ben ram kısmı olarak özellik sordum aternos ram istiyor
İşte onu dedim bende aternos panelinde öyle bir şey göremedim. Benimkini kullanıyorsa eğer 16gb ram var işlemci de i5-12450H

Geri