XPG ile Corsair arasındaki farka değer mi

Arkadaşlar merhabalar. Klavye almayı düşünüyorum. İki seçenek arasında kaldım.

https://www.hepsiburada.com/xpg-sum...nik-rgb-turkce-gaming-klavye-pm-HBC00000BEBHS

https://www.n11.com/urun/corsair-k6...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-inst

Bunlar arasnda kaldım fiyat ve performans olarak hangisi daha iyi olur. Başka bir seçeneği olan varsa yazarsa sevinirim.
K65 mini o fiyati haketmiyor 1500 olsa alinirdi fakat bence tam boy sart ise xpg summoner sart degil ise https://www.amazon.com.tr/KEMOVE-Bluetooth-Kablosuz-Hot-Swap-Klavyesi/dp/B0B5ZN9W1V?th=1 bunu alirdim cok guzel bir klavye. Amazon prime ile 1600 TL'ye geliyor kargo vergi dahil.

Neden bunu önerirsiniz, diğerlerine oranla bu mu daha iyidir ve son olarak sarı ile kaverengi arasndaki fark nedir
Hocam su anda bir arkadas ile tartisma halindeyim aklimdasiniz geri donus yapacagim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Neden bunu önerirsiniz, diğerlerine oranla bu mu daha iyidir ve son olarak sarı ile kaverengi arasndaki fark nedir
Hocam yuzde 60 istiyorsaniz en mantiklisi bu butcenizde. Tam boy isterseniz XPG summoner. Fakat dedigim gibi corsair almayin derim o fiyata degmez. Ayrica sari ve kahvrengi dereken switchten bahsediyorsaniz detayli ses testi olsun genel inceleme icin video izleyin derim. Su anda internet az oldugu icin videoya girip link atmak istemiyorum kendiniz aratsaniz cikar.

Son düzenleme:
Hocam yardım için çok teşekkür ederim. Son olarak gateron g pro ile cherry mx arasnda hangisi tercih edilmeli. Beyaz renginde sadece mx olandan var.

Hocam yardım için çok teşekkür ederim. Son olarak gateron g pro ile cherry mx arasnda hangisi tercih edilmeli. Beyaz renginde sadece mx olandan var.
Hocam kimine gore Gateron G prolar kimine gore Cheryyler daha iyi fakat ben olsam Gateron G pro olani tercih ederdim sanirim daha ucuzdu. Ayrica beyazi cok guzeldi ama dediginiz gibi stokta yellow switch olani kalmamis herhalde. Siz bi videolara bakin ona gore karar verin ama dedigim gibi ben Gatern G pro olani tercih ederdim yellow switch olan. Fakat beyaz rengi de cok hos. Belki stoga gelirse Gateron g pro yellow switch arti beyaz model alinabilir ama stoga gelirse.

Hocam kimine gore Gateron G prolar kimine gore Cheryyler daha iyi fakat ben olsam Gateron G pro olani tercih ederdim sanirim daha ucuzdu. Ayrica beyazi cok guzeldi ama dediginiz gibi stokta yellow switch olani kalmamis herhalde. Siz bi videolara bakin ona gore karar verin ama dedigim gibi ben Gatern G pro olani tercih ederdim yellow switch olan. Fakat beyaz rengi de cok hos. Belki stoga gelirse Gateron g pro yellow switch arti beyaz model alinabilir ama stoga gelirse.
Klavyem rahmetli olma yolunda bazı tuşlarım basmyor. Erken sipariş etmem gerek zaten 1 hafta 10 gün gösteriyor. Beyaz reng başka bahara gibi artk. Yardm için teşekkür ederim.

bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz acaba, hangisi mantklı olur

Bu da cok iyidir hocam ama butce varsa Kemove K68 derim ama param elimde kalsin guzel bir urun alayim derseniz bu da alinir fiyatina gore cok iyi klavyedir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aralarinda 500 TL falan var kemoveun switchler daha iyi ve Blueetooth var. Sahsen dedigim gibi Butce var ise Kemove alin derim hem gorunus olarakda daha guzel fakat dedigim gibi param cebimde kalsin derseniz o da guzel klavyedir

Yardımların için teşekkür ederim hocam. K68 i sipariş verdim. Geldiğinde de buraya kısa bir bilgilendirme geçerim. İyi günler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,608
Üyeler
192,754
Son üye
disneyland13
Geri