Çözüldü✓ Servisten gelen değişim teklifi

furkankong

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
311
xpg summoner cherry mx speed silver switch klavyem garantiden değişim teklifi geldi sizce kabul etmeliyim yoksa başka bi teklif mi vermeliyim şu yazacağım akko modeli nasıldı aulaf75 veya mchose 75 ten iyi midir? aklımdaki modeller onlardı biraz ısrar etmeli miyim sizce daha yüksek model gönderirler mi satıcı betaplus
Merhabalar, Ürün adına değişim raporu çıkmıştır. Üründe stokta bulunmamaktadır. Sizlere yüksek versiyonlu üç farklı ürün önerisinde bulunmaktayız. Kabul etmeniz halinde ürün gönderimi sağlanacaktır. Ürünlerimizin hepsi sıfır ve kapalı kutudur. Konu adına dönüşleriniz rica ederiz. AKKO Monsgeek Mg75w Midnight Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye REDRAGON Aryaman K569RGB Red Switch Mekanik Türkçe Kablolu Gaming Klavye Endorfy Omnis Kailh Red Switch RGB İngilizce Mekanik Kablolu Siyah Gaming Klavye (EY5A030) Bu üç ürünü inceleyip tarafımıza dönüş yapmanızı rica ederiz.

şöyle bi mesaj yazdılar akko olan modele baktım idare eder gibi ama sizce bende model teklif edeyim mi

Mchose g75 pro kullanıyorum tavsiye ederim. Sesi tuş başım hissiyatı vs çok keyifli.

şu modelleri teklif etmeyi düşünüyorum toplu mu atayım yoksa pahalıdan ucuza doğru mu?
Screenshot_2025-09-12-16-11-13-661_com.miui.notes.webp

Bu klavye manyetik olsa bende çoktan almıştım. Çok hoşuma gidiyor rengi falan çok güzel duruyor.
benim için manyetik olmaması çok sorun değil önceden de manyetik kullanmıyordum aradaki farkı çok hissetmem sanırım ileride bütçe artarsa öyle bişey geçerim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fps oyunları oynuyorsan jet 75 iste vermezlerse üst para vermeyi teklif edebilirsin
hocam jet 75 istemedim çok fps oyuncusu değilim hikayeli oyunlar daha fazla oynuyorum şu söylediğim modeli gönderiyorlar anlaştık satıcıyla MCHOSE G75 Pro Black Green %75 Cabbage Tofu Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye (MC-G75-20)

istedim ya kabul ettiler MCHOSE G75 Pro Black Green %75 Cabbage Tofu Switch RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye (MC-G75-20) bunu.
Hayırlı olsun hocam. Ben memnunum umarım sizde memnun kalırsınız.

Hayırlı olsun hocam. Ben memnunum umarım sizde memnun kalırsınız.
inşallah hocam teşekkürler muhtemelen memnun olurum sesine falan baktım süperdi bana sorunlu fabrika hatalı bi model gelmezse bi sıkıntı çıkmaz.

inşallah hocam teşekkürler muhtemelen memnun olurum sesine falan baktım süperdi bana sorunlu fabrika hatalı bi model gelmezse bi sıkıntı çıkmaz.
Sesi yüzünden arada bir sürekli uzun yazı yazıyorum çok keyifli oluyor

Geri