Çözüldü✓ Ryzen3 4100 GTX 1650 dar boğaz yApar mı

yapmaz

Ryzen 5 5500 rx6500xt 16gb 3200 MHz ram a520m k en ucuz SSD bunlar olur gibi o parayla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ryzen 5 5500 2500tl
A520mk 2000tl
Team tforce ram 1000
Rx6500xt 5000
Kasa + PSU 1500
Ssd 6000
Monitör Lg24mp60g 3000

Bütçe 15 k ama topladım gibi bir şey monitör dahil
Bunlar olur kanki 600 700 TL aştı ama bu kadar oluyor

Ssd 600

Son düzenleme:
  • Üzgün
Reaksiyonlar: Che_
Bütçe 15 k ama topladım gibi bir şey monitör dahil
Şuna ucuz bir 144Hz monitör alırsın 16500TL ye mis gibi sistem olur. Aradaki performans farkı kıyaslanamaz bile FPS olarak dediğin sistemi ikiyi bırak üçe bile katlar neredeyse.

Bütçeyi aşamam diyorsan monitörü 75Hz falan alırsın ama yine iyi bir sistemin olur.

Şuna ucuz bir 144Hz monitör alırsın 16500TL ye mis gibi sistem olur. Aradaki performans farkı kıyaslanamaz bile FPS olarak dediğin sistemi ikiyi bırak üçe bile katlar neredeyse.

Bütçeyi aşamam diyorsan monitörü 75Hz falan alırsın ama yine iyi bir sistemin olur.
Kanka benim oynicağım oyunlar yüksek sistem istemeyenler valo LoL CS oynuyorun genelde yani fazla para vermeye gerek yok bence

Kanka benim oynicağım oyunlar yüksek sistem istemeyenler valo LoL CS oynuyorun genelde yani fazla para vermeye gerek yok bence
haklısın ama bütçen varsa daha fazla performans almak için daha pahalı kaliteli parça alınabilir
sence istediğin şeyler için ne kadar bütçe gerekli ne kadar ayırabilirsin?

şu hayatta ryzen 4.nesiller kadar boş olcaksın hepsi 3.neslin aynısı bazıları daha kötü sakın ha almayasın

haklısın ama bütçen varsa daha fazla performans almak için daha pahalı kaliteli parça alınabilir
sence istediğin şeyler için ne kadar bütçe gerekli ne kadar ayırabilirsin?

şu hayatta ryzen 4.nesiller kadar boş olcaksın hepsi 3.neslin aynısı bazıları daha kötü sakın ha almayasın
İşte Max 15 daha da çıkamam 200 fps falan alim yeter akıcı oynansın kasmasın yeter

İşte Max 15 daha da çıkamam 200 fps falan alim yeter akıcı oynansın kasmasın yeter
monitör dahil deme
kanka bütçen çok fazla 1650 5kya toplanır geçen forumda arkadaş 4kya rx580 topladı
2.el toplayalım monitörlerde çok fark olmuyo genelde monitörü 0 alırız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,379
Üyeler
186,472
Son üye
cyperus
Geri