Çok Fazla Mastürbasyon Yapiyorum Nasil Kurtulabi̇li̇ri̇m? (KONU CİDDİ)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
BEYLER KONU CİDDİ DALGA GEÇMEYİN GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR KENDİMİ DURDURAMYIYORUM 1 GÜNDE 6 TANE YAPTIĞIM OLDU HİÇ BİR KIZIN YÜZÜNE BAKAMIYORUM ÖNCEDEN ÇEKİP BIRAKANLAR NASIL BIRAKTIKLARINI ANLATSIN YOKSA BU GİDİŞLE KAN BEYNE PIHTI ATIP FELÇ KALCAM LÜTFEN YARDIM EDİN
biryerde turbo patlar haberin olsun

[QUOTE="alperen/xox/, post: 7454292, member: 139197"

Son düzenleme:
BEYLER KONU CİDDİ DALGA GEÇMEYİN GERÇEKTEN YARDIMA İHTİYACIM VAR KENDİMİ DURDURAMYIYORUM 1 GÜNDE 6 TANE YAPTIĞIM OLDU HİÇ BİR KIZIN YÜZÜNE BAKAMIYORUM ÖNCEDEN ÇEKİP BIRAKANLAR NASIL BIRAKTIKLARINI ANLATSIN YOKSA BU GİDİŞLE KAN BEYNE PIHTI ATIP FELÇ KALCAM LÜTFEN YARDIM EDİN
Driverler güncel mi?

Şu adamı da böyle konulara soktunuz ya pes vallaha🗿

Dostum gün içersinde boş olduğun her vakit aklına yapmak gelecek, bu yüzden dışarı çıkabilirsin, oyun oynayabilirsin, kısaca boş vaktinin olmaması gerekiyor. 2 günde 1 i, 3 günde 1 şekilden haftada bire kadar indir.

Seks yapacak birini bul. Otomatikman kurtuluyorsun.
Alakası yok. Mastürbasyon kısayol birini bulunca giriş gelişme sonuç işleri uzatıyor sıkılıyor insan 5saniyelik zevk için yarım saat on sevisme zor geliyor insana

İşin olursa istesende yapamazsın zatrn vakit olmayınca. Yada yorgunluktan. Boi beleş takılıyosan senin bileceğin iş

huzur islamda kardeşim

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,259
Üyeler
184,131
Son üye
Kin-yas