Yardım Harddisk Tekliyor!!

Hdd kafa atıyo demek yani yedek varsa alın ve hdd yerine ssd tercih ediniz

HD Tune ile sağlık testi yapıp ekran görüntüsünü atabilir misin.
HD Tune Pro 5.75 - Hard Disk_SSD Utility 5.04.2020 17_49_01.webp

Herkese Selam
Dün harddiskden tık tık diye ses geldi sonra bilgisayarım'a girdiğimde HDD yi okumadığını farkettim.Kasamı temizledim , tozunu aldım fakat hala tık tık diye ses gelmeye devam etti.En son iki tane vurdum da ses azaldı okumaya başladı ama tam performans göstermediği belli.Suan ipin ucunda gidiyor bu iş ne yapmalıyım ?
Ayni sorun benim 2.5inclik hddimde var yaklisik 1 yıldır suan bie problem cikartmadi ama yoğun kullanamıyorum diye herhalde en kisa sürede bütçen el veriyorsa ssd al vermiyorsa hdd devam etmeni öneririm

2 ye çek vurdur :D dostum verilerini yedekle ssd al
kusura bakma ama yardıma ihtiyacım var bana yardım edebilir misin ? herhangi bir oyunda kasma donma ve oyunu tam yüklememe gibi sorunlar oluşuyor.hdd den tak tak diye ses geliyor ne yapabilirim ?

bende yoğun olarak kullanıyorum ama bende düzelmiyor.sen nasıl düzelttin ?
Bende duzelmedi hala ayni hatta laptobun fanin daha çok ses yapiyor ama icinde sadace Windows olduğu icin değiştirmiyorum

peki bende Toshiba Stor.e Plus 1TB HDTP110EK3AA var.bu harici disk içinde film falan var.bunu harddisk niyetine kullanabilirmiyim oyun oynamak için ?
Oynanır tabii ki eskiden usbden ne gta sa oynardim ?? YouTubetanda sorduğun icerikte vidyolara rastlaya bilirisn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,185,969
Üyeler
188,188
Son üye
strongwrist
Geri