Yardım Kulaklik Razer,Hyperx 2 marka arasinda kaldim butce 3k

Reaksiyon skoru
14
Arkadaslar 3 k Butcem var
Hyper X cloud 2 almayi dusundum basta sonra sikayetlerde cok gordum dip ses sorunu varmis
Sonra dedimki Clous 3 cikmis yeni model biraz daha butceyi yukseltip aliyimmi dedim.

RAZER olarakda black shark v2 var v2x var arasindaki farklar nedir bilmiyorum hangisi daha iyi bilmiyorum .Yada Razer BarracudaX mi aliyim dedim cok kararsizim.

Blackshark v2 oyuncu kulakligindan alabilecegin en iyi muzik performansini veriyor. Eger hem muzik hem oyun istiyorsan Blackshark v2 harika bir kulaklik.
V2 X ile arasinda fark var tabi. V2 X'te ses karti yok, mikrofonu cikamiyor, Razer'in equalizerina erisimi yok, Tizleri cok daha kotu. 1 artisi var o da Blackshark v2 X blackshark v2'den daha iyi bir mikrofona sahip.

Barracuda X 2021 versiyonu guzeldir, ama sarji direkt wireless kulakliklara gore az gider ve ses olarak blackshark v2 ile benzer degildir, hafif daha kotudur.

Ama wireless bir sey tercih etmek isterseniz yine alinabilir.

blackshark v2 öneririm v2x ile arasında ses kartı mikrofon takıp çıkartılabilmesi thx teknolojiside yoktu sanırsam bunlar bazı farklar. Barracuda x alacaksanız 2022 modeli almanızı öneririm. 10 dolara sanırım barracuda x'de thx aktif edilebiliyordu.

Arkadaslar 3 k Butcem var
Hyper X cloud 2 almayi dusundum basta sonra sikayetlerde cok gordum dip ses sorunu varmis
Sonra dedimki Clous 3 cikmis yeni model biraz daha butceyi yukseltip aliyimmi dedim.

RAZER olarakda black shark v2 var v2x var arasindaki farklar nedir bilmiyorum hangisi daha iyi bilmiyorum .Yada Razer BarracudaX mi aliyim dedim cok kararsizim.
corsair hs80 de incele derim tam bütçende kaliteli kulaklık

corsair hs80 de incele derim tam bütçende kaliteli kulaklık
sakın berbat bir seri hs serisi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cloud 2 almanı şiddetle tavsiye ederim amzonda 1839tl hi-fi ses destekli sürücüleri var oradaki tıs sesi ses akrtından geliyordu kulaklıkta bir sorun yoktu hiçbir zaman onuda zaten hallettiler beğenmessen iade edersin ama kesinlikle tercihini cloud2 den yana kullanmanı tavsiye ediyorum

cloud 2 almanı şiddetle tavsiye ederim amzonda 1839tl hi-fi ses destekli sürücüleri var oradaki tıs sesi ses akrtından geliyordu kulaklıkta bir sorun yoktu hiçbir zaman onuda zaten hallettiler beğenmessen iade edersin ama kesinlikle tercihini cloud2 den yana kullanmanı tavsiye ediyorum
cloud2 de dip ses sorunu vardı diyolardı yenilendimi cloud2

Bana da sennheiser ses kalitesinde bir kulaklık önerir misiniz?

cloud2 de dip ses sorunu vardı diyolardı yenilendimi cloud2
cloud 2 de hiçbir zaman sorun olmadı ki insanların sorunu o sadece ses kartında biraz oynama yapılmıştı sonra geri alındı

Bana da sennheiser ses kalitesinde bir kulaklık önerir misiniz?
BOSE

bu arada senhizer den daha da iyi bir kulaklıktır bose ler

cloud 2 de hiçbir zaman sorun olmadı ki insanların sorunu o sadece ses kartında biraz oynama yapılmıştı sonra geri alındı

BOSE
Hangi modeli?

Cloud 2 istedigim urun bu sikayetleri gorunce hafif cekindim biraz o yuzden black shark la arasinda kaldim kesin sorun yokmu tiz sesi falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,098,689
Üyeler
174,766
Son üye
Mienaa
Geri