60k butceye motor ve ekipman

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,424
Arkadaslar 125 lik bir motor almayi dusunuyorum, kask ve kilit takip cihazi alarm cart curt da lazim cunku oturdugum binada otopark yok ve mahallede hirsizlik olaylari cok oluyor.
60 i gecemem, ikinci el rks125r ve ls2 kask dusundum fakat taksitle alacagimdan yalan oldu bir miktar.
Ne yapabilirim, ne alabilirim tavsiye verebilecek var mi?
Ve kilit ve benzeri alinacak guvenlik onlemleri icin bilgi verebilir misiniz
Edit: bisikletimi satarsam elime 7k geçiyor ve onunla kask kilit falan alabilirim.

Son düzenleme:
500wlık 30-40k menzilli elektrik kiti almayı düşünüyorum bende 23k fiyatı var bisiklete takılıyor ama değer mi bilmiyorum sence o fiyata elektrikli 250w motor mu alayım 50cc benzinli mi alayım ne yapayım

500wlık 30-40k menzilli elektrik kiti almayı düşünüyorum bende 23k fiyatı var bisiklete takılıyor ama değer mi bilmiyorum sence o fiyata elektrikli 250w motor mu alayım 50cc benzinli mi alayım ne yapayım
Yapabilirsen bisiklet daha mantıklı olur, hem bakımı daha kolay olur hem de daha ucuza gelir elektrik ile.

Arkadaslar 125 lik bir motor almayi dusunuyorum, kask ve kilit takip cihazi alarm cart curt da lazim cunku oturdugum binada otopark yok ve mahallede hirsizlik olaylari cok oluyor.
60 i gecemem, ikinci el rks125r ve ls2 kask dusundum fakat taksitle alacagimdan yalan oldu bir miktar.
Edit: bisikletimi satarsam elime 7k geçiyor ve onunla kask kilit falan alabilirim.
Rks bulasilacak bir marka değil 125r modeli hiç değil.

bu bütçede bence elektirkli bisiklet kit daha mantıklı. hem hırsızlıkta çok diyn alır eve bile sokarsın. şahsen ben lsam öyle yapardım. 125 ccnin yapıcağı çoğu şeyi oda yapar

bu bütçede bence elektirkli bisiklet kit daha mantıklı. hem hırsızlıkta çok diyn alır eve bile sokarsın. şahsen ben lsam öyle yapardım. 125 ccnin yapıcağı çoğu şeyi oda yapar
Hocam seneye uniye gececegimden ugrasmayayim direkt motor alayim diyorum ya

Ne önerirsin, neden değil?
Tek bildiğim benzin göstergesi, devir saati sorunlu
Motorun herşeyi kronik model farketmeksizin. Birde racing tarz bakıyorsun yani 60k ya ☠️
Rksde en az sorunlu wildcat yada newlight var onlarda sana göre değil. Racing istiyorsan 100k gözden çıkarman lazım

Motorun herşeyi kronik model farketmeksizin. Birde racing tarz bakıyorsun yani 60k ya ☠️
Rksde en az sorunlu wildcat yada newlight var onlarda sana göre değil. Racing istiyorsan 100k gözden çıkarman lazım
hocam drift l veya bu model var işte aklımda, bunlar racing diye mi geçiyor?

Ls2 alınabilir motor olarak drift l bile zor gibi ama. Bisikleti satmalısın kesinlikle.

Ls2 alınabilir motor olarak drift l bile zor gibi ama. Bisikleti satmalısın kesinlikle.
Hocam drift l yi sitedeki fiyata bulamazsam rks125r diye düşünüyorum, öveni de var gömenide. Benim hoşuma gitti ama emin olamadım

Rks 125r touring olarak geçer. Arkadaş neden önermemiş anlamadım. Şöyle drift l varmış aslında olduğunuz yerde bulursanız alabilirsiniz. Birde Falcon mexico 150 diye model var ama nasıldır iyi midir bilmiyorum. https://www.sahibinden.com/ilan/vas...aji-iyi-yapilmis-125-drift-l-1126197511/detay
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şöyle buldum fiyatı güzel https://www.sahibinden.com/ilan/vas...rift-l-cbs-2023-model-euro-5-1125689154/detay
Samsunda bakıyorum hocam, 125r modeli daha uygun ve benellinin alt markası dedikleri için daha fazla cezbediyor beni ama hangisi daha iyi tam bilen birini bulamadım hâla

Geri