Neler Yeni

60k butceye motor ve ekipman

batusko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Batuhan Talha Yılmaz
Ben de seninle aynı durumdaydım. Temmuzda bayiden sıfır rks 125r aldım ve 2 ay sonra sattım. Bir daha asla çin malı motor almam diye düşünüyorum hem motorun kalitesi hem de servis kalitesi rezalet ötesi. 2 ayda zincir koptu,vites göstergesi bozulması, benzin ışığının sürekli yanması gibi bir sürü dert açtı başıma ve sadece 400km dayanabildim. Ayrıca motorla fren yaptığında ileri geri salınım yapıyor, fren cbs sistem yağmurda çamurda tozda asla sürülmüyor falan filan. Sonuç olarak kesinlikle önermiyorum satmak istesen piyasası da drift L kadar canlı değil zaten. Daha önce pulsar ns125 kullanmıştım onu tavsiye edebilirim çünkü rksnin çok üstünde her şeyiyle. Tabi bütçe sıkıntı ben de bu yüzden rks almıştım ama keşke bekleseymişim diyorum.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Ben de seninle aynı durumdaydım. Temmuzda bayiden sıfır rks 125r aldım ve 2 ay sonra sattım. Bir daha asla çin malı motor almam diye düşünüyorum hem motorun kalitesi hem de servis kalitesi rezalet ötesi. 2 ayda zincir koptu,vites göstergesi bozulması, benzin ışığının sürekli yanması gibi bir sürü dert açtı başıma ve sadece 400km dayanabildim. Ayrıca motorla fren yaptığında ileri geri salınım yapıyor, fren cbs sistem yağmurda çamurda tozda asla sürülmüyor falan filan. Sonuç olarak kesinlikle önermiyorum satmak istesen piyasası da drift L kadar canlı değil zaten. Daha önce pulsar ns125 kullanmıştım onu tavsiye edebilirim çünkü rksnin çok üstünde her şeyiyle. Tabi bütçe sıkıntı ben de bu yüzden rks almıştım ama keşke bekleseymişim diyorum.
Hocam o zaman drift l arora mt veya bs125 bakayim, tesekkur ederim deneyiminizi anlattigginiz icin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben senin yerinde olsam gider elektrikli scooter alırım 20-30k ya ortalama 50-70 km giden onvo nun scooterları mevcut 60 k bütçe ile hem motor hem ekipman hemde kilit sistemleri ile başa çıkamazsın hem motor aldığında bakımı yakıtı derken baya hırpalar seni elektrikli scooter aldığında kullanımı daha kolay olur.
Hocam motor surmek istiyorum ya

Ben senin yerinde olsam gider elektrikli scooter alırım 20-30k ya ortalama 50-70 km giden onvo nun scooterları mevcut 60 k bütçe ile hem motor hem ekipman hemde kilit sistemleri ile başa çıkamazsın hem motor aldığında bakımı yakıtı derken baya hırpalar seni elektrikli scooter aldığında kullanımı daha kolay olur.
Hocam 60 a motoru alsam, 2.5k kask desek 1 k da ilk bakimlar falan desek kalan 4k ile kilit alarm falan alamaz miyim.
Cocuklugumdan beri 2 teker surdugum icin bisikletten scootera gecmek istemiyorum

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
eğer tutulan bir motor olsa videosu olurdu. 0 almak zorunda değilsin. dediğim mt125 modeline bak 2023 model düşük km bulursun 60a

Rks almamani şiddetle tavsiye ederim o zaman. Bütçeni bir tık daha yükselt mt125 al

RKS arorayı yok eder malzeme kalitesi olarak.

Hocam o zaman drift l arora mt veya bs125 bakayim, tesekkur ederim deneyiminizi anlattigginiz icin

Hocam 60 a motoru alsam, 2.5k kask desek 1 k da ilk bakimlar falan desek kalan 4k ile kilit alarm falan alamaz miyim.
Cocuklugumdan beri 2 teker surdugum icin bisikletten scootera gecmek istemiyorum
2. el alma şansın varsa honda msx falan baksana veya benelli tnt 125

bosbelesbiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,565
İsim
ali
Arkadaslar 125 lik bir motor almayi dusunuyorum, kask ve kilit takip cihazi alarm cart curt da lazim cunku oturdugum binada otopark yok ve mahallede hirsizlik olaylari cok oluyor.
60 i gecemem, ikinci el rks125r ve ls2 kask dusundum fakat taksitle alacagimdan yalan oldu bir miktar.
Ne yapabilirim, ne alabilirim tavsiye verebilecek var mi?
Ve kilit ve benzeri alinacak guvenlik onlemleri icin bilgi verebilir misiniz
Edit: bisikletimi satarsam elime 7k geçiyor ve onunla kask kilit falan alabilirim.
9 aydır drift l kullanıcısıyım daha 1 kere sorun yaşamadım.Kendim biraz eşekliğimden dolayı akü bitirdim sadece.Ama ne gösterge-ne farklı bir şey bozulması yaşadım.Bide sanırım ayak marşı tam çalışmıyor ama önemi yok benim için.Maşallah diyorum nazar değmesin bi sıkıntısı yok yani alabilirsin üzmez

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
RKS arorayı yok eder malzeme kalitesi olarak.

2. el alma şansın varsa honda msx falan baksana veya benelli tnt 125
Taksitle alacaüım dedim ya hocam

9 aydır drift l kullanıcısıyım daha 1 kere sorun yaşamadım.Kendim biraz eşekliğimden dolayı akü bitirdim sadece.Ama ne gösterge-ne farklı bir şey bozulması yaşadım.Bide sanırım ayak marşı tam çalışmıyor ama önemi yok benim için.Maşallah diyorum nazar değmesin bi sıkıntısı yok yani alabilirsin üzmez
Samsun da stok fiyatından bulabilir miyim hocam

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Arkadaslar 125 lik bir motor almayi dusunuyorum, kask ve kilit takip cihazi alarm cart curt da lazim cunku oturdugum binada otopark yok ve mahallede hirsizlik olaylari cok oluyor.
60 i gecemem, ikinci el rks125r ve ls2 kask dusundum fakat taksitle alacagimdan yalan oldu bir miktar.
Ne yapabilirim, ne alabilirim tavsiye verebilecek var mi?
Ve kilit ve benzeri alinacak guvenlik onlemleri icin bilgi verebilir misiniz
Edit: bisikletimi satarsam elime 7k geçiyor ve onunla kask kilit falan alabilirim.
2 . el alacaksanız rks tnt 125 pro sıfır olarak da rks 125r alın çok guzel makıne kullanan arkadaşlarım var onun harıcınde drıft l olabılır fakat ılk suruste vıteslı degıl de otomatık tavsıye ederım daha cok ama dersen kı aldıgım gıbı trafıge cıkmıcam vıteslı ıle de başlanır
NOT!!: motosıklet ılerı surus egıtımı almamıs kısıler ıcındır dedıklerım.

Motor kalitesi? :D 1 yıla bozulma garantili
3 yıl kullandım kuba space 50 yı tık demedı onu sattım motolux aldım 4. ay da krank kırdı şase gıttı :((

preus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Yusuf Aydın
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Motor kalitesi? :D 1 yıla bozulma garantili
kazalı rks toplama videom var. ondan önce de motorun kendi sahibiydim şuan kazalı haliyle bile bir defa file vermedi. Motor kazalı haliyle çalışıyor daha hiç açılmadı bile. Arora YEBERE alacaktım ondan önce motor 4 bin kmdeydi zangır zangır titriyordu balansör bile koymamışlar motora.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ORKUN YAZICI

Senin kararın ama ekipmansız hiç değilse iyi bir kask mont ve eldiven siz binme derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,574
Üyeler
166,231
Son üye
alperen24444