65k butce ile motor onerisi

RevenKalr

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,424
Selam arkadaslar, bir suredir motor alma sureci icerisindeyim. Dün taksitle sifir drift l yi 65 e aliyorduk fakat bizim karta taksit olmadigindan maalesef alamadik.
Bankadan 65 cekmeyi dusunuyyoruz, samsun icinde ikinci el daha guzel bir motor bulabilir miyiz? Yoksa drift alayim mi

Selam arkadaslar, bir suredir motor alma sureci icerisindeyim. Dün taksitle sifir drift l yi 65 e aliyorduk fakat bizim karta taksit olmadigindan maalesef alamadik.
Bankadan 65 cekmeyi dusunuyyoruz, samsun icinde ikinci el daha guzel bir motor bulabilir miyiz? Yoksa drift alayim mi
Kanka sen hala neden motor almadın

Sebebini yazdim ya hocam, 3 haftadir ugrasiyorum careler tukendi. Karta taksit olmuyor baska hicbir banka da limit vermiyor.
Simdi dedigim gibi kredi cekip oyle almayi dusunuyorum, ama faiz cok gelirse bu da yatabilir
ziraat düşük veriyordu en son bir bak

Bizim bayiide rks 125r kalmamis, soruyorum cevap da vermiyorlae. Bayiiye gittim tersledi adamlar o yuzden cok rks alasim yok burdan
Olm bayideki adam yüzünden motordan neden soğuyosun? Başka il ya da ilçeden alırsın

drifte taksitsiz ne kadar dediler kral hangi bayi

Olm bayideki adam yüzünden motordan neden soğuyosun? Başka il ya da ilçeden alırsın
2 ilceye baktim yoktu biraz daha arastiririm, ama rks yi kime sorsam kotu diyor. Ilk aydan sorun cikardi sattim falan diyorlar, bir de drift alan arkadaslarim var memnun hepsi o yuzden drifte yatti kafam. Ilk basta rks alacaktim caydirdilar beni.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

drifte taksitsiz ne kadar dediler kral hangi bayi
Taksitsiz 68 dediler pazarlikla 64 e kadar dustuler. Samsun ilkadim bayi

2 ilceye baktim yoktu biraz daha arastiririm, ama rks yi kime sorsam kotu diyor. Ilk aydan sorun cikardi sattim falan diyorlar, bir de drift alan arkadaslarim var memnun hepsi o yuzden drifte yatti kafam. Ilk basta rks alacaktim caydirdilar beni.

Taksitsiz 68 dediler pazarlikla 64 e kadar dustuler. Samsun ilkadim bayi
RKSde mi sorun çıkıyormuş? :D 2. günden debriyaj balatasını indiren 100 tane drift sayarım sana

Mondialin her motorunda en az 5 kronik var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,734
Son üye
justerranger
Geri