Çözüldü✓ Acil Mining ayarlanmış Ekran kartı görüntü vermiyor

Reaksiyon skoru
179
Kuzenim bana eski ekran kartını verdi 6 aydır kullanmıyor.
Mining yapmış ekran kartına ayar çekmişler görüntü vermesi için ayarın kaldırılması lazım ama bunu yapan oda değil teknik bilgili bir dostu ona şuan ulaşamıyoruz
Götüreceğim PC ci çok uzakta.
Kısacası Mining özelliği yüklenmiş ekran kartını nasıl düzeltirim
Rx 590 sapphire 8gb

Not onboard görüntü alıyorum her şey iyi çalışıyor
Sadece ekran kartında sinyal yok hatası var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amacım görüntü vermesini sağlamak, Mining özelliğini kaldırmak oyunda kullancam.

Mining yapmış ekran kartına ayar çekmişler görüntü vermesi için ayarın kaldırılması lazım ama bunu yapan oda değil teknik bilgili bir dostu ona şuan ulaşamıyoruz
Rx 590 sapphire 8gb

Amacım görüntü vermesini sağlamak, Mining özelliğini kaldırmak oyunda kullancam.
VRAM patlamıştır o serilerde öyle oluyor

Muhtemelen mining için özel BIOS atılmış. Sorunu çözmek için ekran kartına orijinal BIOS'u tekrar yüklemek lazım. Daha önce RX 570'de bu durum başıma gelmişti ve orijinal BIOS ile sorunu çözmüştüm.

Muhtemelen mining için özel BIOS atılmış. Sorunu çözmek için ekran kartına orijinal BIOS'u tekrar yüklemek lazım. Daha önce RX 570'de bu durum başıma gelmişti ve orijinal BIOS ile sorunu çözmüştüm.
Kolay yani.
nasıl atabilirim?
Kendi başıma evde halledebilir miyim bro

Kolay yani.
nasıl atabilirim?
Kendi başıma evde halledebilir miyim bro
Onboard'dan görüntü alabildiğin için evet evde kendin halledebilirsin. Eskiden yaptığım için ufak detayları tam hatırlamıyorum, biraz araştırma yapıyorum o yüzden bekleteceğim.

Onboard'dan görüntü alabildiğin için evet evde kendin halledebilirsin. Eskiden yaptığım için ufak detayları tam hatırlamıyorum, biraz araştırma yapıyorum o yüzden bekleteceğim.
Cansın bekliyorum onboarddan görüntü alamayanlar ancak uzman kişilere yaptirabiliyor sanırım o zaman

Rx 590 sapphire 8gb

vbios atılmıştır yani yazılım. kart'ın orjinal yazılımını bulacaksın ve amd ati flash ile yazacaksın orjinali

kartın biosuna burdan ulaşabilirsin

yapacağın işlemin garantisi yok kuzenının yedek alması lazımdı. ama büyük ihtimal çalışacaktır.

ek olarak işletim sistemi olarak hiveOS (linux tabanlı işletim sistemi) kurup panel üstünden de bios'u yazdırabilirsin. bunun için hiveos'u boot etmen lazım pc'den bu da ayrı bir taktik. bu işlemde ise karttan görüntü almana gerek kalmıyor. uzaktan hallediyorsun :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,716
Üyeler
186,526
Son üye
Unaysan
Geri