garantiye giden sistemin tamir edilmeden geri gelme olasılıgı varmı?

invy

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
316
sistemimde fps droplar var itopyadan 40 gün önce alındı bu fps dropları videoladım ama sistemde test yaptıgımda hiç bir sorun çıkmıyor 40 gündür denemediğim test kalmadı 4 defa formatlandı Sistemin garantiden tamir edilmeden gelme olasılıgı varmı bence ayıplı ürün gönderdiler ilk günden böyle

evet var, şikayet ilanlarında bahsedildiğini görmüştüm. garantiye gitmesine rağmen hiç bir şey değişmediğini söylüyenler vardı. bu tarz şikayetleri gördükçe itopya'daki siparişim kargoya verilmeden iptal etmek geçiyor içimden ama bilgisayar sahibi de olmak istiyorum bilemedim gerçekten, aradayım..

• Beğen
Reaksiyonlar: invy
evet var, şikayet ilanlarında bahsedildiğini görmüştüm. garantiye gitmesine rağmen hiç bir şey değişmediğini söylüyenler vardı. bu tarz şikayetleri gördükçe itopya'daki siparişim kargoya verilmeden iptal etmek geçiyor içimden ama bilgisayar sahibi de olmak istiyorum bilemedim gerçekten, aradayım..
Bilmiyorum hocam gönderirim diye sorunlarımı videoladım ve metin belgesine yazdım hatta bu airport avm itopya nin Kullanıcı yorumları ve hazır sistem garanti tamir hakkında yorumları baya iyi gözüküyor yardım ettiler değişim sağladılar vesaire yorumlar var.

Tamir edilmeme ihtimali var evet, İtopya firması "gerekli testler yapıldı, bir sorun görülmedi" demeyi çok sever.

Sistem ne kaça aldin
Bir de şikayet vara yazarsın orayı çok önemsiyolar markanın imajı icin
onu gördüm bir sıkıntı yaşarsam yazıcam 10999 tl RTX 3050 İ3 12100F
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamir edilmeme ihtimali var evet, İtopya firması "gerekli testler yapıldı, bir sorun görülmedi" demeyi çok sever.
vallaha asıl o sıkıntı hadi bir parçada sıkıntı oldugu anlaşılsa ama yok 45 gün oldu 1 tane parçada testlerde hata çıkmıyor ama acayip bir şekilde drop oluyor bazı oyunlarda nası çözücekler bazı oyunlarda fazla bazı oyunlarda minimum drop var işlemcinin tüm çekirdeklerini 100 gördüğümde oldu çok yüksek kullanımı zaten ve az önce lol oynarken oyun kitlendi gpu 3 e düştü ekran kartında bir arıza var bence 3d mark testinde puanı normaldi ama gine oldu 😓

Son düzenleme:
Hocam bi bilginiz varma lolde olmayan bi drop daha yaşıyorum işlemci ve gpu kullanımı mesela 25 e 35 se 3 e 12 ye filan düşüyor drop yiyorum.

Hocam bi bilginiz varma lolde olmayan bi drop daha yaşıyorum işlemci ve gpu kullanımı mesela 25 e 35 se 3 e 12 ye filan düşüyor drop yiyorum.
O durumun sebebini bilmiyorum, forumda illaki bilen biri vardır. Açılan benzer konular varsa onları bulup okumanı tavsiye ederim.

Sorunlu parça tespit edilirse İtopya yerine direkt ürünün kendi teknik servisine göndermek daha iyi olabilir.
Sorunlu parça tepit edildiğinde onlar gönderiyor diye biliyorum zaten

Parcada sıkıntı varsa soyluyorlar ama aldıgın parcanın fıyatı degıstıyse + para ısteyıp degıstırıyorlar 3 yıl once bana oyle yapmıslardı sorun işlemcımdeydı ekran kartında da sorun vardı onu msi düzeltti sağolsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: invy
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,235
Üyeler
183,249
Son üye
mustypekcan
Geri