🔥İndirim 🔥Aeropostale Siyah Deri Erkek Bot 690'TL🔥

Reaksiyon skoru
6,559

Ürünün aşağısında satıcıyı takip et var ordan takip edip +50'tl daha indirim alarak 690'TL Alabilirsiniz dostlar

Nays ile daha'da uyguna alabilirsiniz dostlar

Son düzenleme:
50₺ satıcı kuponu var 690₺ye gelir ama değer bir marka mi emin değilim.

Vallahi bu konuyu çok tartıştık burda ama 1 kere girdim Slazenger marka ayakkabı aldım yemin ediyorum 24 saat geçmeden yanı açıldı. Bu olayda rahat 8-9 yılı var o gün bugündür girmem boynere ve Slazenger almam 😂
Tercih senin hocam 😂 ben hep 50'liralik alıyorum 😂😂 us olan bot çok hoşuma gitti ama money bitti Abdullah reisin PC vs aldık 🫠

Tercih senin hocam 😂 ben hep 50'liralik alıyorum 😂😂 us olan bot çok hoşuma gitti ama money bitti Abdullah reisin PC vs aldık 🫠
Giyim markası t-shirt gömlek falan üreten biri ayakkabı sektörüne girince içime sinmiyor benim ha aldım zamanında polonun 2 al 1 öde kampanyasından ancak daha giymek nasip olmadı. Memlekette unuttum bayramda kaldı orda test ederim rahatsa alırım ama şuana kadar fasona urettirdikleri için aşırı kalite bişey beklemiyorum. Dün sağlam botlar indirimdeydi biraz daha pahalı ama kalite bunlara elim gitmedi hiç.

Vallahi anlamıyorum şu 44-45 numaraya kadar ayakkabi mi olur, 47 numara düzgün bişey alamıyoruz indirimli.

Şu an giydiğim tişörtler arasında en kalitelilerini üreten marka. Ayakkabı konusunda nasıldır bilmiyorum ama kıyafet konusunda sonuna kadar tavsiye ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,157
Üyeler
183,955
Son üye
Enderbey_
Geri