Kolistirva
80+
- Reaksiyon skoru
- 165
Bir bilgisayar almak nasip olmadı allah belasını versin.
Al bendende o kadar.Bir bilgisayar almak nasip olmadı allah belasını versin.
Hangi şehirdesiniz hocamMağaza kapanışı benimle yaptı. 62. sıradaydım ve benden sonra kimse yoktu. Benden 3 önceki arkadaş son stoğu aldı. Maalesef alamadan geri geldim eve. Yarın sabah gitmeyin boşuna. Tüm stokları bitirdiler.
hangi şehir ve hangi mağza?Mağaza kapanışı benimle yaptı. 62. sıradaydım ve benden sonra kimse yoktu. Benden 3 önceki arkadaş son stoğu aldı. Maalesef alamadan geri geldim eve. Yarın sabah gitmeyin boşuna. Tüm stokları bitirdiler.
Mağaza satışları yarın açılmayacak mıydı?Mağaza kapanışı benimle yaptı. 62. sıradaydım ve benden sonra kimse yoktu. Benden 3 önceki arkadaş son stoğu aldı. Maalesef alamadan geri geldim eve. Yarın sabah gitmeyin boşuna. Tüm stokları bitirdiler.
İstanbul. Acıbademdeki mağazadaydım. O kadar dil döktüm ödemesini alın isterseniz 1 ay sonra verin diye. Ama stok bittiği için böyle bir şey yapamayız dediler.Hangi şehirdesiniz hocam
Ya gelmezse @Abdullah Hacıgülüzülmeyin bu kadar aralıkda MD sistem gelir diye tahmin ediyorum
her sene geliyor ama bu ekonomik koşullarda ne olur bilemiyorum hacigül ilerleyen zamanlarda zaten olur yada olmazını söyler diye düşünuyorumYa gelmezse @Abdullah Hacıgül
Yine böyle stoklu gelecekse beklemeye gerek yok hocam zaten alamıyoruz.her sene geliyor ama bu ekonomik koşullarda ne olur bilemiyorum hacigül ilerleyen zamanlarda zaten olur yada olmazını söyler diye düşünuyorum