https://www.itopya.com/gamebooster-...hdr10-pivot-beyaz-ss-ips-fhd-gaming-mo_u24164
şuan indirimde alsam mı
şuan indirimde alsam mı
markayı bilmiyorum knk, 60 hz monitörüm var bi çağ atlama istiyorum ve ayarlanabilir boyutlu lazım bana yaLenovo 180 hz var ona bakabilirsiniz gamebooster alınmaz
bekliyimi knk gelir mi daha iyileribence bekle bu monitör alınmaz bu fiyata bu pahalı
bence itopyaya girme bekle daha güzeli gelir bu günlerde itopya şikayetleri var
ya bir şey alacaksan şuan alman daha mantıklı olur senin isteğin ne peki monitörden beklentinmarkayı bilmiyorum knk, 60 hz monitörüm var bi çağ atlama istiyorum ve ayarlanabilir boyutlu lazım bana ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bekliyimi knk gelir mi daha iyileri
knk videocu fotocuyum ben, ayrıca oyun manyağıyım yüksek hz ve ayarlanabilir boyda istiyorum renkler dolu dolu olsun istiyorumya bir şey alacaksan şuan alman daha mantıklı olur senin isteğin ne peki monitörden beklentin
Lenovoda pivot mevcut ve gamebooster çok kötü bir marka gamebooster nasıl bir marka ürünleri nasıl diye araştırın dediğim şeyi anlarsınız benim önerdiğim model forumda oldukça popüler bu fiyata alınabilirmarkayı bilmiyorum knk, 60 hz monitörüm var bi çağ atlama istiyorum ve ayarlanabilir boyutlu lazım bana ya
bekliyimi knk gelir mi daha iyileri
geçen aldım mis gibi aoc monitör, iptal ettiler sistemde sıkıntı varmış, ee düzeltin sorunu dedim böyle bir hizmet vermiyorlarmışbence itopyaya girme bekle daha güzeli gelir bu günlerde itopya şikayetleri var
lenovo monitör hiç kullanmadım valla, genelde gigaybyte msi kullandım bir de asusLenovoda pivot mevcut ve gamebooster çok kötü bir marka gamebooster nasıl bir marka ürünleri nasıl diye araştırın dediğim şeyi anlarsınız benim önerdiğim model forumda oldukça popüler bu fiyata alınabilir
Kanka Lenovo güvenilir bir marka foruma konusunu aç lenovo 180 hz alınır mı diye çoğu kişi alınırder fakat gamebooster'ın herhangi bir ürünü alınır mı de birçok kişi hayır der Lenovo nasıl bir marka diyorsun gamebooster alıyorsun sencede saçmalık yok mu hep msı falan kullandıysanda üzmez tatmin edergeçen aldım mis gibi aoc monitör, iptal ettiler sistemde sıkıntı varmış, ee düzeltin sorunu dedim böyle bir hizmet vermiyorlarmış
lenovo monitör hiç kullanmadım valla, genelde gigaybyte msi kullandım bir de asus
alacağım monitörü ana ekran yapacam evdeki 75 hz de yan ekran olacak hani almışken 500 600 den kaçmadan daha sağlam bir şey mi arasam diye düşünüyorumKanka Lenovo güvenilir bir marka foruma konusunu aç lenovo 180 hz alınır mı diye çoğu kişi alınırder fakat gamebooster'ın herhangi bir ürünü alınır mı de birçok kişi hayır der Lenovo nasıl bir marka diyorsun gamebooster alıyorsun sencede saçmalık yok mu hep msı falan kullandıysanda üzmez tatmin eder
Bu monitor cok iyi ve Lenovo kaliteli bilindik marka. Saticisi da Hepsiburadanin kendisi. Bunu alabilirsiniz bence.Kötü monitör. Bunu al
![]()
Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo Legion R25i-30 67B7GACBTK 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 165 Hz Monitör özelliklerini incele, 4.669,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com