Çözüldü✓ ROG Strix Radeon™ RX 6650 XT V2 OC Edition 8GB GDDR6

Mei Akif

80+
Reaksiyon skoru
23
İkinci elden 6500 türk lirasına Rog Strix RX 6650XT -temmuz aynıda alınmış- buldum ve almak istiyorum. İşlemcim Amd Ryzen 5 3600, güç kaynağım Corsair CV550 +80 Bronze. Güç konusunda bir sıkıntı yaşamam gerek diye düşünüyorum. Kartın furmark testi 10330 puan (172 fps) ve en fazla 58 dereceyi görmüş. Sizce alınır mı ve alınırsa, almadan önce başka hangi testleri istemeliyim?

Ekler

• x5_11261662596ig.jpg
    x5_11261662596ig.jpg
    25.2 KB · Hit: 69
O paraya 6700xt bulunur gibi sanki

Fiyat pahalı bence. Daha yüksek modeller alınabilir o paraya.
Aslında en ucuzlarından bir tanesi idi site üzerinde. Sistemimin daha fazlasını kaldırıp kaldıramayacağından emin değilim, fakat daha yüksek model derken hangi modelleri kast ettiniz? Eğer sistemim kaldırabilecekse 300-500 tl fazla ödemeye razıyım daha iyisi için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O paraya 6700xt bulunur gibi sanki
Fiyat olarak aynı seviyelerde fakat sistemim kaldırabilir mi?

Aslında en ucuzlarından bir tanesi idi site üzerinde. Sistemimin daha fazlasını kaldırıp kaldıramayacağından emin değilim, fakat daha yüksek model derken hangi modelleri kast ettiniz? Eğer sistemim kaldırabilecekse 300-500 TL fazla ödemeye razıyım daha iyisi için.

Yukarıda attığım sahibinden linkine bakın anlarsınız çok daha üst modeli var o paraya ama güç kaynağınız biraz sıkıntı olabilir çünkü RX 6700 XT için biraz daha 600-650W lazım.

Aslında en ucuzlarından bir tanesi idi site üzerinde. Sistemimin daha fazlasını kaldırıp kaldıramayacağından emin değilim, fakat daha yüksek model derken hangi modelleri kast ettiniz? Eğer sistemim kaldırabilecekse 300-500 TL fazla ödemeye razıyım daha iyisi için.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fiyat olarak aynı seviyelerde fakat sistemim kaldırabilir mi?
Sıfırı bile 9 bin olan 6,5 çok yüksek

Yukarıda attığım sahibinden linkine bakın anlarsınız çok daha üst modeli var o paraya ama güç kaynağınız biraz sıkıntı olabilir çünkü RX 6700 XT için biraz daha 600-650W lazım.
Güç kaynağıma ellemek istemiyorum açıkcası, şu an için biraz fazla olur çünkü hem laptop alacağım hem işlemci fanı hem de ssd alacağım; aynı zamanda ekran kartı da yükselteceğim için başka parçalara ellemeden beni 3-4 yıl idare edebilecek bir şey almak istedim açıkcası.

Rx 6700xt ile eğer 2k da kullanacaksanız darboğaz olacağını pek sanmam ama 1080p de darboğaz bazı oyunlarda olması gayet olası bi durum ayrica 550w rx6700xt için pek stabil olmayabilir

Sıfırı bile 9 bin olan 6,5 çok yüksek
Haklısınız 6700xt bile o fiyata fakat sistemim karşılamaz gibi duruyor.
Kardeşim uğraşma 6700XT al seni uzun süre taşır.

Rx 6700xt ile eğer 2k da kullanacaksanız darboğaz olacağını pek sanmam ama 1080p de darboğaz bazı oyunlarda olması gayet olası bi durum ayrica 550w rx6700xt için pek stabil olmayabilir
biraz darboğaz beni bozmaz açıkcası fakat güç kaynağı meselesi beni bozuyor bir tık, yukarıda açıkladım sebeplerini.

Güç kaynağıma ellemek istemiyorum açıkcası, şu an için biraz fazla olur çünkü hem laptop alacağım hem işlemci fanı hem de ssd alacağım; aynı zamanda ekran kartı da yükselteceğim için başka parçalara ellemeden beni 3-4 yıl idare edebilecek bir şey almak istedim açıkcası.

O halde RX 6600 XT nin daha uygun fiyatlı ilanlarına bakın kesin bulursunuz çünkü dediğim gibi RX 6700 XT ler o para. (6650 XT daha az piyasada ondan bulmanız zor olur ama gerek yok 6600 XT alın geçin)

Ucuzdan pahalıya 6600 XT listesi:

O halde RX 6600 XT nin daha uygun fiyatlı ilanlarına bakın kesin bulursunuz çünkü dediğim gibi RX 6700 XT ler o para. (6650 XT daha az piyasada ondan bulmanız zor olur ama gerek yok 6600 XT alın geçin)

Ucuzdan pahalıya 6600 XT listesi:

Güç kaynağını satmaya çalışıp yerine yenisini almak, onu taktırmak gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum pek. 6600xt ile 6650xt arasında pek bir performans farkı yok sanırsam? Bir de en iyi üreticisini yazar mısın, mesela Powercolor Red Devil güzel midir?

Güç kaynağını satmaya çalışıp yerine yenisini almak, onu taktırmak gibi şeylerle uğraşmak istemiyorum pek. 6600xt ile 6650xt arasında pek bir performans farkı yok sanırsam? Bir de en iyi üreticisini yazar mısın, mesela Powercolor Red Devil güzel midir?

Red devil çok iyidir. Ve evet farkları çok yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,859
Üyeler
186,550
Son üye
circassian7
Geri