barkincapa
80+
- Reaksiyon skoru
- 23
Rtx 2070 Super 650W 80 Plus güç kaynağı yeterli mi OC uygulamayacağım.
Yeterlidir. Upgrade düşünürsen 750w 80+ al daha iyi olur.Rtx 2070 Super 650W 80 Plus güç kaynağı yeterli mi OC uygulamayacağım.
Yeterli, güzel bir tercih.Corsair VS650
Yeterli olur tabii. PSU'yu ayrı olarak mı alacaksın yoksa kasayla mı?Corsair VS650
Kasa ileYeterli olur tabii. PSU'yu ayrı olarak mı alacaksın yoksa kasayla mı?
Alabiliyorsanız itopya'dan veya başka bir yerden Cooler Master'ın MasterBox MB511 ARGB 650 Watt'lı olan modelini alın, ondaki PSU daha iyi ve kasa daha fazla hava alıyor. O kasanın RGB olanını ve o PSU'yu kullanıyorum (MWE White 650), o çok daha iyi olur.Kasa ile
Hepsiburadadan Delta Rgb modelini düşünüyordum ama bi gözden geçiricem önerin için teşekkür ederim.Alabiliyorsanız itopya'dan veya başka bir yerden Cooler Master'ın MasterBox MB511 ARGB 650 Watt'lı olan modelini alın, ondaki PSU daha iyi ve kasa daha fazla hava alıyor. O kasanın RGB olanını ve o PSU'yu kullanıyorum (MWE White 650), o çok daha iyi olur.
Eyvallah, dediğimi yaparsanız her şekilde daha iyi olacak. Hem kasa daha fazla hava alacak hem de ileride anakart değiştirdiğiniz zaman 8+4 pin veya 8+8 pin CPU ek güç kablosu takabileceksiniz.Hepsiburadadan Delta RGB modelini düşünüyordum ama bi gözden geçiricem önerin için teşekkür ederim.
Tamamdır gözden geçireceğim önerin için tekrar çok teşekkür ederim iyi akşamlar .Eyvallah, dediğimi yaparsanız her şekilde daha iyi olacak. Hem kasa daha fazla hava alacak hem de ileride anakart değiştirdiğiniz zaman 8+4 pin veya 8+8 pin CPU ek güç kablosu takabileceksiniz.