- Bütçe
- 7500
2k 144fps üstü monitör Alicam aklımdaki monitör bu Acer monitör tavsiyelerinizi bekliyorum
Bu fiayata artık alınmaz f/p iken güzeldi2k 144fps üstü monitör Alicam aklımdaki monitör bu Acer monitör tavsiyelerinizi bekliyorum
Bu fiayata artık alınmaz f/p iken gü9500tl e çıktım LG 27GR75Q-B alabilirim diye düşünüyorum bilemedim
Sistemini bilmeden 4k diye öneri yapılır mı? adam 2k arıyor
Zaten bu monitörü alsada 2 k oyun oynar sıkıntısız 4 k varken o fiyata 2 k alınmaz bence sahsi görüşümNet en iyi seçenek bu lg den daha iyi her yerdede bu önerilir zaten. Trendyolda 3 taksit alabilirsiniz.Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Başka monitöre bakmanıza gerek yok alın geçin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Attığın va panel renkleri dellden daha cansız daha kötü olur değmez
Hocam 2k arıyorum yinede sağolun cevabınız için
Hocam dediğiniz monitör cidden güzelmiş bunu Alicam teşekkürler yardımınız içinNet en iyi seçenek bu lg den daha iyi her yerdede bu önerilir zaten. Trendyolda 3 taksit alabilirsiniz.Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2724D 27" 1 ms 2K Pivot IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 9.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Başka monitöre bakmanıza gerek yok alın geçin
Attığın va panel renkleri dellden daha cansız daha kötü olur değmez
2 ay ötelemeli 6 ay vade farksız taksit ile çektim maaş artınca kolaylıkla öderimHocam 2k arıyorum yinede sağolun cevabınız için
Hocam dediğiniz monitör cidden güzelmiş bunu Alicam teşekkürler yardımınız için
Hayırlı olsun tepe tepe kullanınHocam 2k arıyorum yinede sağolun cevabınız için
Hocam dediğiniz monitör cidden güzelmiş bunu Alicam teşekkürler yardımınız için
2 ay ötelemeli 6 ay vade farksız taksit ile çektim maaş artınca kolaylıkla öderim