Che_
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,724
Evet. Hangi siteden indirdiğin fark etmez.şimdi uygulamayı yükleyeceğim sonra dediğiniz sitelerden oyunları mı yükleyeceğim
Evet. Hangi siteden indirdiğin fark etmez.şimdi uygulamayı yükleyeceğim sonra dediğiniz sitelerden oyunları mı yükleyeceğim
pes 13 falan denerim belki merak ettim teşekkürler.Evet. Hangi siteden indirdiğin fark etmez.
Bence şuanlık sadece ytde falan takıl indirme yaparken katlama geçirebilir operatörSistemim kötü değil ama sadece telefon internetim var. Bu yüzden Epic games ten önereceğiniz oyunlar var mı?
Evet. Hangi siteden indirdiğin fark etmez.
5 gbyi farketmeden geçersen eğer oyun inerken arkada internete bakayım falan derken paketini aşabilirsin o anlamda dedimNasıl yani?
Play Store'da var uygulama orada indirebilirsin. Reklamsız zaten.Alıntıyı görüntülebunu tele indirdikten sonra ne yapmak gerekiyordu
Hocam istersen 15dk falan bekle bende Ghost of Sparta TR yamalı var onu upload ediyorum. Ben baya bir aramıştım nereden bulduğumu hatırlamıyorum en son linkler bozuktu.Alıntıyı görüntülebunu tele indirdikten sonra ne yapmak gerekiyordu
drive.google.com
hemen denemem zaten hocam şu sınavlar bitsinde perşembe günü denerim.Play Store'da var uygulama orada indirebilirsin. Reklamsız zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam istersen 15dk falan bekle bende Ghost of Sparta TR yamalı var onu upload ediyorum. Ben baya bir aramıştım nereden bulduğumu hatırlamıyorum en son linkler bozuktu.
Gerek kalmadı bir forumda yenisi paylaşılmış
Google Drive - Virus scan warning
drive.google.com
okulda eğlencesine oynamalık oyunlar varsa öneri alabilirim.hemen denemem zaten hocam şu sınavlar bitsinde perşembe günü denerim.
sınavlar bitince 2 hafta daha okulda duracakmışız niye böyle yaptılar anlamadım
My Friend Pedro baya sarıyor hocam. Oyun kısa ama zevkli. Apk indirmiştimhemen denemem zaten hocam şu sınavlar bitsinde perşembe günü denerim.
sınavlar bitince 2 hafta daha okulda duracakmışız niye böyle yaptılar anlamadım
okulda eğlencesine oynamalık oyunlar varsa öneri alabilirim.
onu bende oynadım tekrar deneyebilirim ppssp den mi indireceğim bunuMy Friend Pedro baya sarıyor hocam. Oyun kısa ama zevkli. Apk indirmiştim
Play Store'da var ama paralı mı hatırlamıyorum. Paralıysa bile apk indirmiş olabilirim. GTA Liberty City Stories oynayabilirsin. Telefonda yok PPSSPP ile oynayabilirsin. Vice City öncesini anlatıyor TR yamalı isosu da var. Aynı şekilde GTA 3 öncesi anlatan Liberty City Stories de Play Store'da var. Fizikleri ve hikayesi gayet iyi ama bazı telefonlarda sıkıntılı.onu bende oynadım tekrar deneyebilirim ppssp den mi indireceğim bunu
birde bir kaç oyun daha söylerseniz güzel olur
2d diye hiç bakmamıştım ona oynanır mı sizceRocket League Sideswipe(telefondaki en iyi online araba oyunu olabilir)
bunu deneyebilirim sadece ppsspp indirip onun içersinden mi indireceğimPPSSPP'den FIFA Street oynayabilirsin.
birde bunlar kolla mı oynanıyor hocam yoksa telefona tuş mu atıyoruz pubg mobiledeki gibi falan2d diye hiç bakmamıştım ona oynanır mı sizce
bunu deneyebilirim sadece ppsspp indirip onun içersinden mi indireceğim