Güzel ve uzun ömürlü klavye lazım

TorkLu

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar bütçem 3k maximum 3,5k dır custom klavye olup olmaması önemli değil olursada absürt durmasın çok teşekkür ederim.fps oyunları oynuyorum.

boyut önemli mi %60 falan nasıl olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:

Teşekkür ederim, %60 olup olmaması önemli değil.bu arada feker markalı klavye dikkatimi çekti inceleyeceğim teşekkürler 🙏🏿

Bir soru daha soracağım fekeri aldıktan sonra yurt dışından mı geliyor geliyorsada kaç hafta beklemem gerek ve gümrükte sıkıntı falan çıkar mı ? Teşekkürler.

Ben de araştırırken şöyle bir video buldum kupon kodu veriyormuş 10 dolarlık. Ak820 pro düşünüyorum.
Arkadaştan gördüm 10 dolar indirim kodu alabilirsin. Ama epomaker sitesinden alırsan vergi ödüyorsun haberin olsun

Leobog hi 75 + ktt kang90 switch + keycaps sana kalmış. Leobogu whatgeekten GAINSWG12kodu ile al sepette gördüğün fiyatı ödersin 1950tl falan oluyor , switchleri aliexpress ilk sipariş indirimi ile al 540tl oluyor 90 switch, keycaps sana kalmış 300-800e kadar beğendiğini al.

Arkadaştan gördüm 10 dolar indirim kodu alabilirsin. Ama epomaker sitesinden alırsan vergi ödüyorsun haberin olsun
Alınmaz bu fiyatta

Şu güzelim klavyelerin neden tam boyutlu modelleri de yok ya keşke olsa

Teşekkür ederim, %60 olup olmaması önemli değil.bu arada feker markalı klavye dikkatimi çekti inceleyeceğim teşekkürler 🙏🏿

Bir soru daha soracağım fekeri aldıktan sonra yurt dışından mı geliyor geliyorsada kaç hafta beklemem gerek ve gümrükte sıkıntı falan çıkar mı ? Teşekkürler.
Gümrükte ücret çıkıyo (ürünün fiyatının 3de 1i kadarı kadar) ücreti yatırıyorsun ortalama 2 haftada gelir sanırsam

Leobog hi 75 + ktt kang90 switch + keycaps sana kalmış. Leobogu whatgeekten GAINSWG12kodu ile al sepette gördüğün fiyatı ödersin 1950tl falan oluyor , switchleri aliexpress ilk sipariş indirimi ile al 540tl oluyor 90 switch, keycaps sana kalmış 300-800e kadar beğendiğini al.

Alınmaz bu fiyatta
Reis sen bu işlerden anlıyor gibisin seni etiketlemişlerde bu klavyeler herhalde yurtdışından geliyor gümrüktür işte klavye keycaps birleştirmeyi yapamamda da acaba daha başka şeyler önerir misiniz

Reis sen bu işlerden anlıyor gibisin seni etiketlemişlerde bu klavyeler herhalde yurtdışından geliyor gümrüktür işte klavye keycaps birleştirmeyi yapamamda da acaba daha başka şeyler önerir misiniz
Birleştirmek zor değil ama illa uğraşamam dersen feker IK85 iyidir.

Peki gümrük bergisi falan olur mu cidden bu konularda çok cahilim
Destekle iletişime geçersin fiyatı düşük gösterirler ödemezsin hiçbirşey. 10 dolara kadar site kendi ödüyor zaten.

Geri