🔥İndirim Kiğılı Dik Yaka Şişme Mont 1.119,99 TL

GirayHan

Cezalı
80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,911
Aynen çık sokağa bak 50 yaşındaki insanlar bunu giyiyor. Hiç dışarı çıkmasam şu yorumu yapmazdım.
senin tek bir montla tüm kışı geçirdiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam.

bak, mont vardır sportiftir alanına yerine uygun giyersin mont vardır klasiktir yine duruma yere göre giyersin.

bu mont klasik ve sportif çizgiler taşıyor. Biraz moda'dan anlasan sende bu yorumu yapmazdın :D

Bilemedin. Sıfır aldın.

Biraz objektif olsan sırf indirim diye açtığın ürünü ölümüne savunmazdın.
markanın övülmeye ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Objektif davrandım mont var duruma şarta göre giyersin mont var spor için giyersin. neyini anlamadın ? sen nike montu üstüne çekip düğüne gittiğin için anlamadın tabi normal :D

Yaşlı gözükmek isteyenler alsın hiç genç işi değil.
Tarz diye bir şey var. Şu kafa yüzünden pull and bear dır zaradır boş beleş markalara para harcıyorsunuz. Neymiş genç ürünleriymiş. Kalitesiz ürünleri kazıklıyorlar.

Tarz diye bir şey var. Şu kafa yüzünden pull and bear dır zaradır boş beleş markalara para harcıyorsunuz. Neymiş genç ürünleriymiş. Kalitesiz ürünleri kazıklıyorlar.
Çoluk çocuk işte anlatamazsın kiğılı markasında kıyaslama için pull bear atıyor benim kumarım biter daha tartışmam bununla :D

Biraz önceki attığım ürün bu üründen daha ucuz xdddd. Ben gelip de konuda PB, Zaradan alın demedim. Kafanızda kurmayın cümleleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,733
Üyeler
185,791
Son üye
jhiniet
Geri