- Reaksiyon skoru
- 7,911
kiğılı markasına yapılan en enteresan yorum forum yönetimi sabitlemeliYaşlı gözükmek isteyenler alsın hiç genç işi değil.
Aynen çık sokağa bak 50 yaşındaki insanlar bunu giyiyor. Hiç dışarı çıkmasam şu yorumu yapmazdım.kiğılı markasına yapılan en enteresan yorum forum yönetimi sabitlemeli![]()
senin tek bir montla tüm kışı geçirdiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam.Aynen çık sokağa bak 50 yaşındaki insanlar bunu giyiyor. Hiç dışarı çıkmasam şu yorumu yapmazdım.
Bilemedin. Sıfır aldın.senin tüm kış boyunda tek bir montla kışı geçirdiğine yemin edebilirim ama ispatlayamam
markanın övülmeye ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum. Objektif davrandım mont var duruma şarta göre giyersin mont var spor için giyersin. neyini anlamadın ? sen nike montu üstüne çekip düğüne gittiğin için anlamadın tabi normalBilemedin. Sıfır aldın.
Biraz objektif olsan sırf indirim diye açtığın ürünü ölümüne savunmazdın.
forum.donanimarsivi.com
Tarz diye bir şey var. Şu kafa yüzünden pull and bear dır zaradır boş beleş markalara para harcıyorsunuz. Neymiş genç ürünleriymiş. Kalitesiz ürünleri kazıklıyorlar.Yaşlı gözükmek isteyenler alsın hiç genç işi değil.
Hee bir önceki dediğin tutmadı şimdi bunu mu diyorsunsen nike montu üstüne çekip düğüne gittiğin için anlamadın tabi normal![]()
Çoluk çocuk işte anlatamazsın kiğılı markasında kıyaslama için pull bear atıyor benim kumarım biter daha tartışmam bununlaTarz diye bir şey var. Şu kafa yüzünden pull and bear dır zaradır boş beleş markalara para harcıyorsunuz. Neymiş genç ürünleriymiş. Kalitesiz ürünleri kazıklıyorlar.
Biraz önceki attığım ürün bu üründen daha ucuz xdddd. Ben gelip de konuda PB, Zaradan alın demedim. Kafanızda kurmayın cümleleriTarz diye bir şey var. Şu kafa yüzünden pull and bear dır zaradır boş beleş markalara para harcıyorsunuz. Neymiş genç ürünleriymiş. Kalitesiz ürünleri kazıklıyorlar.
Siz bu markalara boşa para vermeye devam edin. Kazıklanmaya devam. Ben gider pierre cardin den, kiğılıdan karaca dan giyinirim. Git bu markaların mağazasına bak bakalım o kumaşları dediğin markalarda hiç gördün mü?https://forum.donanimarsivi.com/konu/pull-bear-kisa-ve-uzun-sisme-mont-kargo-dahil-819-95-TL.874221/
Maalesef kigilı yaşlısından daha iyi![]()