Christmas Eve
80+
- Reaksiyon skoru
- 37
razer steelseries felan bekliyordum bu ne ilk defa gördüm hızlı aşınır mı nbu![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
wraithesports.com
blade x semi japan önerecektim bitmiş stoğu
linkl atar mısnfreefall, kendi sitesinde artisan padler vergisiyle 1100 civarına geliyor
daha uyguna yok mudur bu 1100 ben max 1k verebilrim ya![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
wraithesports.com
blade x semi japan önerecektim bitmiş stoğu
artisan nerde 1100 knk xdfreefall, kendi sitesinde artisan padler vergisiyle 1100 civarına geliyor
4200 yen kendi sitesinde yüzde 30 vergisi var 1100-1200 civarına geliyor hocamartisan nerde 1100 knk xd
kargo beleşe gelmiyor yalnız, 2k civarına geliyor diye hatırlıyorumNINJA FX HIEN | ARTISAN Gaming mouse pad | Made in JAPAN
NINJA FX HiEN. The NINJA series is an evolution version of the ARTISAN e-Sports pad. Ease of use has been greatly improved based on the needs of gamers.www.artisan-jp.comNINJA FX HAYATE OTSU | ARTISAN Gaming mouse pad | Made in JAPAN
NINJA FX HAYATE OTSU. Evolution version of the most popular series. Ease of use has been greatly improved based on the needs of gamers.www.artisan-jp.comilk 2 attığım japonyadan geliyor ama ikisi de çok kalitelidir asla üzmez 3. attığımın da kalite olarak onlardan farkı yok özellik farkı var sadece![]()
FreeFall MFG V2 SV Taban Mousepad
wraithesports.com
türkçe inceleme videosu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
4200 yen kendi sitesinde yüzde 30 vergisi var 1100-1200 civarına geliyor hocam
pardon hocam ben sepete eklemeden bakmıştım kargosunu beklemiyordum o kadarartisan nerde 1100 knk xd
aynen şimdi baktım haklısınkargo beleşe gelmiyor yalnız, 2k civarına geliyor diye hatırlıyorum
niye bu kadar pahalı bu mouse padkargo beleşe gelmiyor yalnız, 2k civarına geliyor diye hatırlıyorum