Steam mağaza ülkesi değişti

VinZaeL

80+
Reaksiyon skoru
30
Dostlar uzun zamandir bu sorunu cozemiyorum. Steam magazam bir anda euro oldu. TL'ye ceviremiyorum destege yazdim hiçbir sekilde yardimci olmuyor Türkiye kartiyla almaya calisiyorim hata veriyorum oyun kodu aliyorum oyunu kabul ediyor lakin degismiyor bu sorunu cozebilen varsa yardimci olursa gercekten cok teşekkür ederim.

Dostlar uzun zamandir bu sorunu cozemiyorum. Steam magazam bir anda euro oldu. TL'ye ceviremiyorum destege yazdim hiçbir sekilde yardimci olmuyor Türkiye kartiyla almaya calisiyorim hata veriyorum oyun kodu aliyorum oyunu kabul ediyor lakin degismiyor bu sorunu cozebilen varsa yardimci olursa gercekten cok teşekkür ederim.
inşallah anladıgım şey degildir

Hocam benim kafa baya bi gitmis cok yanlis yazmisim. Benim olayim magazayi nasil turkiyeye cevirmek dolara nasil cevirebilirim. Lakin sizinde ne anladiginizi merak ediyorum.

Türkiyeden çekildiler ama sen bilirsin xd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tam olarak o :D

Türkiyeden çekildiler ama sen bilirsin xd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tam olarak o :D
Trden cekildilir onu biliyorum ya o yanlis anlasilmayi duzelttim. Lakin o anladiginiz sey ne bide bana soyleseniz. 😂

Trden cekildilir onu biliyorum ya o yanlis anlasilmayi duzelttim. Lakin o anladiginiz sey ne bide bana soyleseniz. 😂
bende arkadasın anladıgı gibi anladım kusura bakmayın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,419
Üyeler
192,715
Son üye
Felaket4121
Geri