ne yapmalıyımBunu deneyin
Nasıl iş ya?Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende o videodaki gibi çıkmıyor.
ne yapmalıyım
Bende de 2019 un yaz ayların rx580 8gb msi gaming x model ekran kartını aldım neyse işte yarıyıl tatilinde bilgisayarı açmayı denedim bilgisayar açılıyor bir ses çıkıyor ondan sonra kapanıp bir daha açılıyordu işte bilgisayarcıya götürdüm anakart sıkıntılı dedi yaptırdı kabloları filan düzenledi işte o onarımdan sonra bilgisayar oyun sırasında siyah ekran oluyordu ama kasaya güç gidiyordu rgb leri yanıyordu bende dert etmedim fazla sıcaklıktan diyedir ondan sonra dediğiniz gibi watman sorunuyla karşılaştım sürücüleri sildim yükledim olmadı,ekran kartını,kasayı temizledim termal macunları yeniledim olmadı bir ara anakart yine arzalandı ve dedim ki anakart öldü artık çünkü 3 el yani amcamdan babamdan bana kalma işte yeni anakart ram filan aldım bir iki güne işlemciyi de alırım ondan sonra test edicem kapanırsa ekran kartı sıkıntılıdır yok kapanmazsa anakart sıkıntılıymış çünkü o tamirden önce hiç sıkıntısı yoktu taş gibi çalışıyordu bence ilk bilgisayarcıya götürün anakart sıkıntılı diyorsa tamir etsin filan yine aynı oluyorsa parça değiştirin farklı anakart takın öyle deneyinMerhaba. Aynı sorun bende de var ekran kartım asus dual rx580 O.C4gb bu hata sistemimi kitliyor reset atmadan duzelmiyor gosterdiginiz videoda ki işlemi yapmama rağmen ve bir sürü video izlememe rağmen sorunu hala çözemedim yardımcı olabilecek var mi?
Kanka bu yaramıyor hiç denedim ben yok yine aynı oyunda ekran gidiyor ondan sonra kapatıp açınca anca geliyor ekran çok bişeye yaramaz bu denedim olmadıBunu deneyin
Reis anakartım yeni b450 M/K modeli var sistemim yeni bu arada hepsinin garantisi devam ediyor ben senin dediğin sorunları yaşamadım benim tek sıkıntım şu beklenmeyen zamanda bu hatayı veriyor ben bunu diğer forumlarda da okudum genelde bütün bu hatalar rx serisinde meydana gelmiş kullanıcıların yüzde 90 i rx580 kullaniyo ben tamamen ekran kartıyla alakalı olduğunu düşünüyorum çünkü herkesin sistemi farklı herkes farklı model anakart kullanıyor ama hepsinin sorunu ortak garantiye göndericem en kısa süredeBende de 2019 un yaz ayların rx580 8gb msi gaming x model ekran kartını aldım neyse işte yarıyıl tatilinde bilgisayarı açmayı denedim bilgisayar açılıyor bir ses çıkıyor ondan sonra kapanıp bir daha açılıyordu işte bilgisayarcıya götürdüm anakart sıkıntılı dedi yaptırdı kabloları filan düzenledi işte o onarımdan sonra bilgisayar oyun sırasında siyah ekran oluyordu ama kasaya güç gidiyordu RGB leri yanıyordu bende dert etmedim fazla sıcaklıktan diyedir ondan sonra dediğiniz gibi watman sorunuyla karşılaştım sürücüleri sildim yükledim olmadı,ekran kartını,kasayı temizledim termal macunları yeniledim olmadı bir ara anakart yine arzalandı ve dedim ki anakart öldü artık çünkü 3 el yani amcamdan babamdan bana kalma işte yeni anakart ram filan aldım bir iki güne işlemciyi de alırım ondan sonra test edicem kapanırsa ekran kartı sıkıntılıdır yok kapanmazsa anakart sıkıntılıymış çünkü o tamirden önce hiç sıkıntısı yoktu taş gibi çalışıyordu bence ilk bilgisayarcıya götürün anakart sıkıntılı diyorsa tamir etsin filan yine aynı oluyorsa parça değiştirin farklı anakart takın öyle deneyin
Kanka bu yaramıyor hiç denedim ben yok yine aynı oyunda ekran gidiyor ondan sonra kapatıp açınca anca geliyor ekran çok bişeye yaramaz bu denedim olmadı
https://hizliresim.com/TQEHdh selamın aleyküm kardeşim voltaj fazlalığından dolayı yada az aldığından dolayı böyle oluyor rx590 nitro plus kullanıyorum bu ayarlarla düzelttimBu hata ile bilgisayarı kapatıp açtığımda karşılaşıyorum.