Netflix 4. Ortak lazım

ananas_suyu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
661
Arkadaşlar Netflix ortak arıyoruz 3 kişiyiz şuan 4. Gelirse aylık 30tl fiyatı olucak en full paketi Alıcam 4k olan.

Ödeme nasıl olucak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben talibim

Arkadaşlar Netflix ortak arıyoruz 3 kişiyiz şuan 4. Gelirse aylık 30tl fiyatı olucak en full paketi Alıcam 4k olan.
Reis netflix bu açığı çozeli aylar oldu paranız boşa gider sizin dediğiniz olsaydı herkes ortak öderdi zaten 1 aydan fazla bir hesapa farklı ip modemden girildiği zaman otomatik bu durum tespit ediliyor ve hesaplariniz tamamen kapanıyor

Ödeme nasıl olucak

Ben talibim
30 liranı çöpe atacağına bir durum çiğ köfte yiyebilirsin yada 1 lahmacun

Reis netflix bu açığı çozeli aylar oldu paranız boşa gider sizin dediğiniz olsaydı herkes ortak öderdi zaten 1 aydan fazla bir hesapa farklı ip modemden girildiği zaman otomatik bu durum tespit ediliyor ve hesaplariniz tamamen kapanıyor

30 liranı çöpe atacağına bir durum çiğ köfte yiyebilirsin yada 1 lahmacun
3 aydır kullaniyoz knk bişey olmadı istersen hesap geçmişinide atarım

3 aydır kullaniyoz knk bişey olmadı istersen hesap geçmişinide atarım
Kanka çekirge 1 zıplar 2 zıplar netflix fixledi bunu ben evdekilerle ortak giriyorum artık :D 100 onlar 50 ben ödüyorum

Ödeme nasıl olucak

Ben talibim
Dm den IBAN atarım oraya atarsın 30tl bugün alcam 1-2 saate eve geceyim.

Kanka çekirge 1 zıplar 2 zıplar netflix fixledi bunu ben evdekilerle ortak giriyorum artık :D 100 onlar 50 ben ödüyorum
Doğrudur knk bişey diyemem. 30tl düşse rahatsız edicek bir para değil açıkçası onu kafaya takamam bide.

eğer 4. bulmadıysanız gelebilirim

Kanka hesap geçmişin beni ilgilendirmiyor 3 ay kullanmisindir eyvallah ama ustteki arkadasin dedigi gibi cekirge 1 zıplar 2 zıplar 3.sünde ya neyse anladiniz siz 😂
Kral dedim zaten 30tl para değil 2 çay parası İstanbulda 2 tane çay icmem 3 gün Netflix izleriz sıkıntı yok yani ortak olmak isteyen arkadaşlar varsada kapanma riski varmış yanı ona göre risk alın

1 sene oldu, hesapta 7-8 kişi 30 a yakın cihaz farklı konumdan kullanıyor. Sorrun yok şimdilik. Ilerde olabilir farkındayız bunun. Ama gittiği yere kadar.

1 sene oldu, hesapta 7-8 kişi 30 a yakın cihaz farklı konumdan kullanıyor. Sorrun yok şimdilik. Ilerde olabilir farkındayız bunun. Ama gittiği yere kadar.
TV den izleme sıkıntılı az bişey sürekli onay yapmak gerekiyor onun dışında bişey olmuyor evet

Merhaba hocam ortak almadıysanız ben varım
Maalesef dostum bulduk birini.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,287
Üyeler
186,465
Son üye
Burakkayax