Hangi Jordanı alayım sizce ?

Rotangar

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,087
Nike Air Jordan 1 Hi FlyEase normalde bunu alıcaktım nike de indirim vardı numarası yoktu ama o yüzden bunlar arasındayım.

Nike Air Jordan 1 Hi FlyEase normalde bunu alıcaktım nike de indirim vardı numarası yoktu ama o yüzden bunlar arasındayım.
Mid Se Craft ile zoom cmft en iyileri bence ama ben olsam zoom cmft yi tercih ederdim

Mid Se Craft ile zoom cmft en iyileri bence ama ben olsam zoom cmft yi tercih ederdim
normalde 4.5 giyiyorumda 41 daha rahat oluyor cmft dede sdce 40.5 kalmış o yüzden tereddütteyim.

Craft ve cmft diyorum ben, bunlar ile mükemmel kombinler yapılır

Kesinlikle cmft

Zoom CMFT 2 iyi duruyor. (Hocam birde ikisi kadın ikisi erkek ayakkabısı karar verin cinsiyetiniz ne?😂)

Zoom CMFT 2 iyi duruyor. (Hocam birde ikisi kadın ikisi erkek ayakkabısı karar verin cinsiyetiniz ne?😂)
hocam arada kaldım şaka şaka hepsi unisex hocam mail atıp doğruladım .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada CMFT 2 yi az önce aldım teşekkürler herkese.

hocam arada kaldım şaka şaka hepsi unisex hocam mail atıp doğruladım .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada CMFT 2 yi az önce aldım teşekkürler herkese.
Unisex olması iyiyimiş. Çünkü harbi ayakkabıların hepsi çok iyi.
Bu arada hayırlı olsun.

Air Jordan'larda kadın modelleri daha güzel ve kadın yazanlarda bile 46 numaraya kadar var.
Ben bunu almıştım fiyatı hala uygun.

Air Jordan'larda kadın modelleri daha güzel ve kadın yazanlarda bile 46 numaraya kadar var.
Ben bunu almıştım fiyatı hala uygun.
Hocam buda kadın ayakkabısı oalrak geçiyor ama unisex acaba normalde kaç numara giyiyorsunuz bunu kaç numara aldınız.Ben 40.5 41 giyiyorum rahat olsun diye tercihen 41.5 42 isterim ama son 40.5 kaldı diye aldım sizce rahat olurmu kalıpları nasıl?

Hocam buda kadın ayakkabısı oalrak geçiyor ama unisex acaba normalde kaç numara giyiyorsunuz bunu kaç numara aldınız.Ben 40.5 41 giyiyorum rahat olsun diye tercihen 41.5 42 isterim ama son 40.5 kaldı diye aldım sizce rahat olurmu kalıpları nasıl?
Hocam merhaba.
Ben Nike DefyAllDay kullanıyordum bundan önce. Ayak numarama göre beden tablosuna baktım Defy'nin ona göre aynı santimetresini aldım.
Nike DefyAllDay'de 41 tamdı bunda 41 biraz daha rahat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,472
Üyeler
184,936
Son üye
BoogleKnight19
Geri