zaten ben 16 gb yapmıştım 8 gbdı yükselttim 16ya4 gb ram ile geçmenizi önermem .Rami yükseltin sonra USB ile sıfırdan kurun daha iyi olur.
işlemcim 5. nesil i5 5300u hem windows 10umda artık güncelleme almıyor yani mezara doğruu gidiyorİşlemciniz eski kalıyordur o zaman. W10 da kalaın bence. Çok bir fark yok zaten. W11 daha fazla ram tüketiyor hem
14 nesıl çıktığını düşünürsek 9 yıl olmuş. Ömrünü doldurmuş denilebilir yavaş yavaş. İnternette gezinme film dizi gibi işlerde kullanabilirsin sadece. SSD varsa birkaç yıl daha götürebilirişlemcim 5. nesil i5 5300u hem windows 10umda artık güncelleme almıyor yani mezara doğruu gidiyor
ssd ve oyun oynayabiliyorum çok rahatça14 nesıl çıktığını düşünürsek 9 yıl olmuş. Ömrünü doldurmuş denilebilir yavaş yavaş. İnternette gezinme film dizi gibi işlerde kullanabilirsin sadece. SSD varsa birkaç yıl daha götürebilir
şu an hiçbir sorun yaşamadım sadece w11 yükseltme ekranı çıkabiliyor ordanda yapamıyom14 nesıl çıktığını düşünürsek 9 yıl olmuş. Ömrünü doldurmuş denilebilir yavaş yavaş. İnternette gezinme film dizi gibi işlerde kullanabilirsin sadece. SSD varsa birkaç yıl daha götürebilir
Bu konu yardımcı olabilirssd ve oyun oynayabiliyorum çok rahatça
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şu an hiçbir sorun yaşamadım sadece w11 yükseltme ekranı çıkabiliyor ordanda yapamıyom
www.technopat.net
bi bakiyimBu konu yardımcı olabilir
![]()
Desteklenmeyen Bilgisayara Windows 11 Nasıl Yüklenir?
Desteklenmeyen bir bilgisayara Windows 11 nasıl yüklenir? Ofiste kullandığım 5 yıllık Ryzen 7 1800X bilgisayarım Windows 11’in işlemci gereksiniminiwww.technopat.net