HP EliteBook 840 G2 Windows 11 nasıl yükleyebilirim?

Erdoss

80+
Reaksiyon skoru
1
Hp EliteBook 840 G2 laptopum var. Windows 11 sistem gereksinimleri yetiyor ama windows update'de '' bilgisayarınız şu anda windows 11'i çalıştırmak için minimum sistem gereksinimlerini karşılamıyor. '' yazıyor.

4 gb ram ile geçmenizi önermem .Rami yükseltin sonra USB ile sıfırdan kurun daha iyi olur.

İşlemciniz eski kalıyordur o zaman. W10 da kalaın bence. Çok bir fark yok zaten. W11 daha fazla ram tüketiyor hem

İşlemciniz eski kalıyordur o zaman. W10 da kalaın bence. Çok bir fark yok zaten. W11 daha fazla ram tüketiyor hem
işlemcim 5. nesil i5 5300u hem windows 10umda artık güncelleme almıyor yani mezara doğruu gidiyor

işlemcim 5. nesil i5 5300u hem windows 10umda artık güncelleme almıyor yani mezara doğruu gidiyor
14 nesıl çıktığını düşünürsek 9 yıl olmuş. Ömrünü doldurmuş denilebilir yavaş yavaş. İnternette gezinme film dizi gibi işlerde kullanabilirsin sadece. SSD varsa birkaç yıl daha götürebilir

14 nesıl çıktığını düşünürsek 9 yıl olmuş. Ömrünü doldurmuş denilebilir yavaş yavaş. İnternette gezinme film dizi gibi işlerde kullanabilirsin sadece. SSD varsa birkaç yıl daha götürebilir
ssd ve oyun oynayabiliyorum çok rahatça
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu an hiçbir sorun yaşamadım sadece w11 yükseltme ekranı çıkabiliyor ordanda yapamıyom

ssd ve oyun oynayabiliyorum çok rahatça
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şu an hiçbir sorun yaşamadım sadece w11 yükseltme ekranı çıkabiliyor ordanda yapamıyom
Bu konu yardımcı olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,002
Üyeler
186,423
Son üye
atam34
Geri