Kratos2008
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,118
Tanrı için gözünüzü seveyim biri yardım etsin yt de baya izledim yapamadım detaylı anlatıcak müsait biri varmı
En kolayı modpack kurmak neredeyse hiç uğraştırmıyor. Mod kurulumu için yazılım kısmına girip modpacks veya forge seçmen gerekiyor.Tanrı için gözünüzü seveyim biri yardım etsin yt de baya izledim yapamadım detaylı anlatıcak müsait biri varmı
kral simdi indirince nereye atıcaz dosyaları oto gidiyomu bide modlar kısmı dediğin eklentilermi? önerdiğin varmı?En kolayı modpack kurmak neredeyse hiç uğraştırmıyor. Mod kurulumu için yazılım kısmına girip modpacks veya forge seçmen gerekiyor.
Alıntıyı görüntüle
Forge seçersen istediğin modu modlar kısmında aratıp ekleyebiliyorsun ama forge sürümünün ve modların aynı sürümünü indirdiğinden emin ol.
Alıntıyı görüntüle
Burada forge sürümü yazıyor aynısını indirmen gerekli.
Youtubeye yazın best modpacks veya best mods diye oradan hoşunuza giden olursa indirirsiniz. Aternos üzerinden modları seçip yükleyince kendisi kurmuş oluyor modları.kral simdi indirince nereye atıcaz dosyaları oto gidiyomu bide modlar kısmı dediğin eklentilermi? önerdiğin varmı?
KNK PEKİ MOD KURARKEN gerekli bağımlılklar diyor o ne oluyoYoutubeye yazın best modpacks veya best mods diye oradan hoşunuza giden olursa indirirsiniz. Aternos üzerinden modları seçip yükleyince kendisi kurmuş oluyor modları.
Mod destekleyicisi. İndirmen şart.KNK PEKİ MOD KURARKEN gerekli bağımlılklar diyor o ne oluyo
onları indiriyom ama ayrı ayrı dimi yani o gerekli olan modlar ana modun içinde değilMod destekleyicisi. İndirmen şart.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşlarınla oynicaksan hamachi üzerinden aç bence. Teki oyuncuda Lan üzerindne paylaş dersen kişiler sunucuna girebilir.
Bazı modların açılması için başka modlara ihtiyacı var onlardan bahsediyor muhtemelen. İnternete modun adını yazıp bulabilirsiniz.KNK PEKİ MOD KURARKEN gerekli bağımlılklar diyor o ne oluyo
Ana modun içinde olmaz. örnek veriyorum. X modunu indirin. X modunun çalışması desteklenmesi için Z modu gerekir. Her modda olmaz ama genelde indirmesi istenilir. Ben olsam aternosta açmam. Aternostan açıaktım istediğim modlar yok veya sürümü yok.onları indiriyom ama ayrı ayrı dimi yani o gerekli olan modlar ana modun içinde değil
nerden açabilirim başka ve ne farkedicek modlar dısında yani yine herkes girebilir dimi sunucuyaAna modun içinde olmaz. örnek veriyorum. X modunu indirin. X modunun çalışması desteklenmesi için Z modu gerekir. Her modda olmaz ama genelde indirmesi istenilir. Ben olsam aternosta açmam. Aternostan açıaktım istediğim modlar yok veya sürümü yok.
knk peki başka sitelerden indirdiğim mod dosyalarını mods dosyasına atıp çalıştırabilirmiyim düzgünBazı modların açılması için başka modlara ihtiyacı var onlardan bahsediyor muhtemelen. İnternete modun adını yazıp bulabilirsiniz.
aynı modları herkes indirmesi lazım. hamachi olablırnerden açabilirim başka ve ne farkedicek modlar dısında yani yine herkes girebilir dimi sunucuya
öyle değildi ya kral sunucuda sadece sunucu sahibi ekleyince giriyorduk diye biliyorumaynı modları herkes indirmesi lazım. hamachi olablır
Siz istediğiniz modları bulduysanız hiç girişmeyin bence o işe.nerden açabilirim başka ve ne farkedicek modlar dısında yani yine herkes girebilir dimi sunucuya
Hiç denemedim ama deneyin olmazsa kaldırırsınız.nerden açabilirim başka ve ne farkedicek modlar dısında yani yine herkes girebilir dimi sunucuya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
knk peki başka sitelerden indirdiğim mod dosyalarını mods dosyasına atıp çalıştırabilirmiyim düzgün