PUBG Mobile Vurduklarım İşlemiyor

Hocam 3 level yeleğe bile 7-8 mermi yetiyor. Zaten ben bu ölmüyor derken farklı farklı yaşadım. Mesela adam üstüme rushladı canım çok azdı adama 1 tane bodyshot vurdum vurduğumu biliyorum çünkü adamı vurunca kan çıktı ve ekranda vurunca çıkan beyaz işaret çıktı, sonra rakibi izle dedim adamın canı full'dü.
Bende 8-9 mermiden az ölmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

M16A4 2 seviye yeleğe bir vuruşta 17,2 hasar veriyor. Yelegin kirilmayacagini düşünürsek 6 mermiye ölmesi gerekiyor
Bende 2 katı???

Canı az olmasının imkanı yok ki. Çatıdaydı adam M16A4 seri modunda kalmış sıktım 1 tane bile isabet etmedi aşşağı kaçtı camdan bakarken 4 body shot yedi ve öldü.
Tamam da belki can eşyası yok, bu arada kademen ne?

Tamam da belki can eşyası yok, bu arada kademen ne?

Taç rütbesindeydim oyuna 3 aylık zorunlu ara vermek zorunda kaldım son 3-4 gündür oynuyorum, hesap kendi kendine altın'a düşmüş platin'e kadar çıktım.

Taç rütbesindeydim oyuna 3 aylık zorunlu ara vermek zorunda kaldım son 3-4 gündür oynuyorum, hesap kendi kendine altın'a düşmüş platin'e kadar çıktım.
Bende taçım

Bazen vurduklarım işlemiyor. Adamın 2 level yeleği var ve kaskı yok. Adama akrep ile 2 body shot vuruyorum sonra elime M16A4 alıyorum ve onunla 3 body shot atıyorum %100 olarak ölmesi gerek ama canın %40'ı duruyor ve 65 vurmuşum. Vurduklarımın işlemediğini düşünüyorum, bir çözümü var mı?
ping den olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,193,417
Üyeler
189,439
Son üye
kazulet33
Geri