Samsung odyssey g3 alınır mı

yusuftheayay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,096
Selamun aleyküm dostlarım, gigabyte G24f monitörümü garantiye yollamıştım teklif olarak bu monitörle fiyat farksız değişim geldi ne dersiniz alınır mı?
SAMSUNG MONİTÖR 24" LED DÜZ ODYSSEY G3 LS24AG320NUXUF

Hangi satıcıdan aldın? Bildiğin dolandırıcılık bu xd. Samsung G3'ler 💩 gibi. Daha önce almıştım. Ghostingli ve panel kalitesi iğrenç.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Garantiye yolladığın yer nasıl başka marka göndermeye çalışıyor anlamadım xd

Hangi satıcıdan aldın? Bildiğin dolandırıcılık bu xd. Samsung G3'ler 💩 gibi. Daha önce almıştım. Ghostingli ve panel kalitesi iğrenç.

Garantiye yolladığın yer nasıl başka marka göndermeye çalışıyor anlamadım xd
Başta gameon monitör teklif ettiler gigabyte ellerinde olmadığı için bende kabul etmedim thhye verdim şimdi servis bu monitörü önermiş. 144hz olanı değil ama 165 hz olanı 144de çok varmış ghosting

Başta gameon monitör teklif ettiler gigabyte ellerinde olmadığı için bende kabul etmedim thhye verdim şimdi servis bu monitörü önermiş. 144hz olanı değil ama 165 hz olanı 144de çok varmış ghosting
144 ve 165 arasında çok fark olacağını sanmıyorum. En azından genel bir değişim yapmadılarsa panelde. Ben olsam kabul etmem

Biri IPS biri ise VA panel :ROFLMAO::ROFLMAO:

Ellerinde yok kardeşim muadil ürün sunuyorlar o yüzden
Muadili bırak yakın bile değiller ne muadili.

Hangi satıcı soyle de almayalım ondan dolandırıcılık bu

Hangi satıcı soyle de almayalım ondan dolandırıcılık bu

Burda detaylı anlattım

Burda detaylı anlattım
Bende sinerjiden monitör aldım yakın zmaanda bozuk geldi kaç gündür iade ile uğraşıyorum tövbe ettim daha önce ekran kartı falan almıştım sıkıntı olmamisti

Geri