4250TLye ikinci el gtx 1080ti alınır mı

kiyu0

80+
Reaksiyon skoru
40
Bütçe
4500
Arkadaşlar 4250tlye gtx 1080ti buldum sizce 2024 yılında hala alınır mı değer mi yoksa aynı fiyata rx 6600 falan mi beklemeliyim

Yanlış bilmiyorsam 3060 dan daha iyi diyorlar sanki tam araştırmak lazım bende üst segment kart almak için 5000 serisini beklicem o yüzden bende düşünüyorum bilen arkadaşlar cevaplarsa güzel olur bizim için sagollun şimdiden

Yanlış bilmiyorsam 3060 dan daha iyi diyorlar sanki tam araştırmak lazım bende üst segment kart almak için 5000 serisini beklicem o yüzden bende düşünüyorum bilen arkadaşlar cevaplarsa güzel olur bizim için sagollun şimdiden
3060 seviyesinde bir kart olduğunu biliyorum fakat teknoloji olarak yoksun bir kart bir de baya eski korkutmuyor değil.

Bence daha üst modellere bak.

Knk çok güzel bir kart ama çok güç çekiyor bide bayağı eski daha yeni kartlarda yakın performans arasan daha iyi benim fikrimce eskidi biraz ama süper bir kart

Teknolojisi eski olmasaydı, alınırdı.
Saf güç olarak hala alınır. 3.750 - 4K civarına pazarlık yapabilirsen daha iyi olur tabii.
Güncel kartlardan hangisine denk bilmiyorum da çoğu oyunu iyi değerlerde oynatır.

Knk çok güzel bir kart ama çok güç çekiyor bide bayağı eski daha yeni kartlarda yakın performans arasan daha iyi benim fikrimce eskidi biraz ama süper bir kart
500W psu var yeterli olmazsa direk fikir değiştiricem

o paraya bence rx6600 zorlayin. Saf guc olarak cok iyi olsada baya eski bir kart yani sorun cikarmasi muhtemel.

5700xt buldum fakat sorunları var deniyordu
6600 arıyorum 3 aydır bulmuştum bir tane yurt dışına gitti
RX 5000 serisi genel olarak sorunlu ve en cok wattman hatasi alinan seri. 6000 serisinde buyuk oranda azaldi ve 7000 serisinde bitti denebilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,155,053
Üyeler
183,687
Son üye
Krahzul
Geri