Rival 600 hakkında

arrda

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,390
Evet arkadaşlar biliyorum çoğu kişi yanlardaki kauçukların yapiskaninin akmasindan şikayetçi böyle büyük ve kaliteli bir markanin böyle bir hatasi göz ardi edilemez yani fakat bazilari işte kullanici hatasi veya ben o kadar kullandim bir sıkıntı çıkmadı falan diyor.Teknoloji biraz şans işi aslında hatta o yanlardan internette satiliyor ve de bu sorunu steelseries e bildirdigimizde yan parcalardan gönderiyorlar diye biliyorum sizce bu mouse alinir mi yoksa bunun yerien sensei ten tercih edermisiniz ? Gerek çift sensörü gerek isiklandirmasindan dolayi bu mouse tercih etmeyi düşünüyorum Sizce ?

Evet arkadaşlar biliyorum çoğu kişi yanlardaki kauçukların yapiskaninin akmasindan şikayetçi böyle büyük ve kaliteli bir markanin böyle bir hatasi göz ardi edilemez yani fakat bazilari işte kullanici hatasi veya ben o kadar kullandim bir sıkıntı çıkmadı falan diyor.Teknoloji biraz şans işi aslında hatta o yanlardan internette satiliyor ve de bu sorunu Steelseries e bildirdigimizde yan parcalardan gönderiyorlar diye biliyorum sizce bu mouse alinir mi yoksa bunun yerien sensei ten tercih edermisiniz ? Gerek çift sensörü gerek isiklandirmasindan dolayi bu mouse tercih etmeyi düşünüyorum Sizce ?
el büyüklügünde önemli ama ben olsam rival600 ü tercih ederdim garantisi bitse bile zaten kavucuk olan yer 50 tl ye internete satilior

Evet arkadaşlar biliyorum çoğu kişi yanlardaki kauçukların yapiskaninin akmasindan şikayetçi böyle büyük ve kaliteli bir markanin böyle bir hatasi göz ardi edilemez yani fakat bazilari işte kullanici hatasi veya ben o kadar kullandim bir sıkıntı çıkmadı falan diyor.Teknoloji biraz şans işi aslında hatta o yanlardan internette satiliyor ve de bu sorunu Steelseries e bildirdigimizde yan parcalardan gönderiyorlar diye biliyorum sizce bu mouse alinir mi yoksa bunun yerien sensei ten tercih edermisiniz ? Gerek çift sensörü gerek isiklandirmasindan dolayi bu mouse tercih etmeyi düşünüyorum Sizce ?
rival 600 bence daha iyi istersen agırlıgınıda ayarlayabiliosuno o yönden çok iyi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aynen elim oturuyor onda sıkıntı yok yanlar hakkinda bende ayni şeyi düşünüyorum
istersen incelemesini izleyebilirsin

deathadder v2 ile rival 600 bence karsılastırmak saçma rival 600 daha çok özelikli ve rahat istedigin agırlık yapabiliosun ve en önemli özeliklerden mouse u havaya kaldırdıgında aim sabit kalior + arkadasın eli rival 600 e tam oturuomus deathadder v2 ona küçük gelir

Yok be brom mouse alacaksan 1- Steelseries 2- HyperX en iyisidir tartışmasız.
razer DA v2 nin sensörü dünyadaki en iyi sensör sen neyden bahsediyorsun .d ? rival 3 kullanıyorum ve razer çok net daha iyi. hyper x mouse kimse kullanmıyor neredeyse.

razer DA v2 nin sensörü dünyadaki en iyi sensör sen neyden bahsediyorsun .d ? rival 3 kullanıyorum ve razer çok net daha iyi. hyper x mouse kimse kullanmıyor neredeyse.
Bilgisiz olduğun belli sensörlerini kıyaslasan aradaki farkı yazılımlar hariç hiçbir şekilde önemsenmiyor, sponsorsuz olarak antlaşmaları iptal edilmiş e-spor oyuncularının kullandığı 3 marka var tekrar söylüyorum sponsorsuz olmalarına rağmen zowie, steelseries, hyperx .Gelmiş hala milleti öküz gibi para verdirip kazıklayan fan boyların aldığı razerdan bahsediyorsun aw :ddd.Her yerde kullanılan ve tamamen oyuncular tarafından kabul görmüş en başta gelen ekipmanlar ss zowie hyperx gelmiş bir de hyperx mouse kimse kullanmıyor diyorsun iqless.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,382
Üyeler
200,669
Son üye
arthur_callahan

Geri