kubat30şubat
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
- Konu Sahibi Konu Sahibi
güvenemiyorum hocam parayı basıp ömürlük sağlam bir şey almak istiyorumGalax zotac Evga gayet iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
8gb
güvenemiyorum hocam parayı basıp ömürlük sağlam bir şey almak istiyorumGalax zotac Evga gayet iyi
8gb
4060 almak istiyorum aslında bende tam karar veremedim ikinci elde aynı paraya 3080 ti RX 6900xt var3060 almanızı şuamda önermem 4060 daha mantıklı bir seçim
darboğaz yapar mı peki R5 3600 ile3060 almanızı şuamda önermem 4060 daha mantıklı bir seçim
Bütçe negüvenemiyorum hocam parayı basıp ömürlük sağlam bir şey almak istiyorum
20.000 TL'ye kadarBütçe ne
Trendyol olursa sevinirim ödeme seçeneklerinden dolayı20.000 TL'ye kadar
20.000 TL'ye kadar
Trendyol olursa sevinirim ödeme seçeneklerinden dolayı
ee brocum 8gb olunca ne oluyorGalax zotac Evga gayet iyi
8gb
bütçemin üstünde ve vadeler yüzünden kredi kartımın limitini aşıyor hocam maalesef![]()
GALAX GeForce RTX 4070 1-Click OC 2X 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47NOM7MD8DDF) - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Ultra verimli NVIDIA Ada Lovelace mimarisinden ve NVIDIA DLSS 3 teknolojisinden güç alan, RTX serisinin 3. Jenerasyonuwww.gaming.gen.tr
Brocum fiyat yüksekee brocum 8gb olunca ne oluyor
daha ucuzunu attım zaten marka istiyor diye bunu attım.Brocum fiyat yüksek
Alınmaz 8 vramdaha ucuzunu attım zaten marka istiyor diye bunu attım.
rtx4060 yada 4060ti almanız daha iyi olur 3 serisi sıfır alınmaz.bütçemin üstünde ve vadeler yüzünden kredi kartımın limitini aşıyor hocam maalesef
bütçemin üstünde ve vadeler yüzünden kredi kartımın limitini aşıyor hocam maalesef