Mustafa Emre Koç
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 421
- Bütçe
- 2500
2500 lira bütçem var pek bi bilgim yok android tv ler hakkında önerilerinize açığım ne almalıyım ?
Hocam tüm cihazlar birbirinin aynısı açıkcası. Genel olarak işlemciler aynı çevredeki donanım değişiyor. Next star 4k falan alabilirsiniz hocam o kadar çıkmaya gerek yok bence.2500 lira bütçem var pek bi bilgim yok android tv ler hakkında önerilerinize açığım ne almalıyım ?
bütçeye bakılırsa box istiyorHocam tüm cihazlar birbirinin aynısı açıkcası. Genel olarak işlemciler aynı çevredeki donanım değişiyor. Next star 4k falan alabilirsiniz hocam o kadar çıkmaya gerek yok bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Android tv den kasıt tv box değilmi?
Umarım öyledir xD.bütçeye bakılırsa box istiyor
2500 lira bütçem var pek bi bilgim yok android tv ler hakkında önerilerinize açığım ne almalıyım ?
2.5k ya tv nerden bulalım hocamHocam tüm cihazlar birbirinin aynısı açıkcası. Genel olarak işlemciler aynı çevredeki donanım değişiyor. Next star 4k falan alabilirsiniz hocam o kadar çıkmaya gerek yok bence.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Android tv den kasıt tv box değilmi?
Hocam android tv yazan sizsiniz valla xD2.5k ya tv nerden bulalım hocam![]()
az daha koy bunlardan birni al![]()
Toshiba 65UA3D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV - Fiyatı, Yorumları
Toshiba 65UA3D63DT 65" 165 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Android Smart LED TV yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Xiaomi Mi box s 4k 2. nesil var. Kullanıyorum . Fare ve klavye desteği yok bence eksi. Gamepad desteği var. Genel olarak akıcı. Ara sıra hataları oluyor. Google chromecast var 4k. Onu denemedim ama genel olarak xiaomi den daha hızlı stabil diyorlar. Google ın olduğu için muhtemelen öyledir.2500 lira bütçem var pek bi bilgim yok android tv ler hakkında önerilerinize açığım ne almalıyım ?
2. Nesil daha ucuzken 1. Nesil önermek? Mi box ile ilgili gerçekten çok fazla iyi yorum ama kötü yorumda azımsanmayacak kadar fazla.![]()
Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box özelliklerini incele, 1.950,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kendime ve annemlere aldım 2 yıldır kullanıyoruz gayet iyi fiyatına göre alabilirsiniz.
Gerçekten harici bir klavye mouse takamıyornuyuz?Xiaomi Mi box s 4k 2. nesil var. Kullanıyorum . Fare ve klavye desteği yok bence eksi. Gamepad desteği var. Genel olarak akıcı. Ara sıra hataları oluyor. Google chromecast var 4k. Onu denemedim ama genel olarak xiaomi den daha hızlı stabil diyorlar. Google ın olduğu için muhtemelen öyledir.
Hocam pahalıya almışsınız hocam. Bende aldım daha kargoda acaba artı eksiklerinden kısaca bahsedermisiniz hocam?next 4k kullanıyorum idare eder alınabilir ama ben 1900 e almıştım en son gördüğümde 1500 dü
Çok hocam pahalıya almışsınız hocam. Bende aldım daha kargoda acaba artı eksiklerinden kısaca bahsedermisiniz hocam?next 4k kullanıyorum idare eder alınabilir ama ben 1900 e almıştım en son gördüğümde 1500 dü