Furkan Karagülle
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 18,155
Crack kullanmıyorum. Bir zamanlar Epic Games'te indirime girmişti ancak alma gereksinimi duymamıştım.
En ucuz Epic Games gibi duruyor, 999 TL.
Phantom Liberty ile birlikte almanızı tavsiye ederim, CB 2077 Ultimate Edition paketinde bulunuyor, 1379 TL.
Şaşırtıcı değil, bu oyunu almak için asgari ücretle çalışan birisinin maaşının 17'de 1'ini vermesi gerekiyor. Bu akıl alır gibi değil.Crack'li zamanlarıma geri dönesim geldi.![]()
Crack'li zamanlarıma geri dönesim geldi.![]()
Her an epic games fiyatı değişebilir . Anlatırım istersen![]()
En ucuz Epic Games gibi duruyor, 999 TL.
Phantom Liberty ile birlikte almanızı tavsiye ederim, CB 2077 Ultimate Edition paketinde bulunuyor, 1379 TL.
Hiç önermem hesap zaten gidiyor ve çalıntı olup olmadığı bile belli değil . Giderim onurumla crack oynarım.dostum amaç oynamaksa gamesatışta 3 tane oyunu 50 TL'ye satan var paylaşımlı hesap
hesap çalıntı değil zaten kişisel hesap da değil paylaşımlı hesap offline tek oynayabiliyon.Hiç önermem hesap zaten gidiyor ve çalıntı olup olmadığı bile belli değil . Giderim onurumla crack oynarım.
dostum amaç oynamaksa gamesatışta 3 tane oyunu 50 TL'ye satan var paylaşımlı hesap
anaaa konu senin mi aga laa gel ben sana paylaşımlı hesap veririmPaylaşımlı hesap bana haddizâtında güvenilir gelmiyor, önerin için çok teşekkür ederim.