İstanbul-Balat güvenli mi???

bosbelesbiri

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,668
Dostlar konu açılmıştı Ajet ile uçuşlar 300 tl idi kuzenle bilet almıştık bizde ona ilk defa İstanbul'a geleceğiz,yurtta kalmayı falan düşünmüştük yazın öğrencilere ücretsiz oluyor diye ancak sonradan vazgeçtik gibi giriş-çıkış saatleri falan sıkıntı olabilir diye. Bu yüzden 3 gece kalmak için ev bakıyorum airbnbden 2000-4000 arasına güzel evler var buldum ancak semte karar veremedim.Küçükçekmece olsa bi tık daha iyi olucak bizim için onu iletiyim ama insanları falan nasıldır gece gündüz başımıza bi bela gelmez değil mi? Hani oturanlar varsa bilgi almak istedim. Balattan kiraladık, konumu bıraktım aşağıya buralar nasıldır?

Ekler

• IMG_0707.png
    IMG_0707.png
    1,005.2 KB · Hit: 76
Son düzenleme:
Bir şey olmaz korkma dostum

bir şey olmaz kim ne yapabilir
Bir şey olmaz korkma dostum
Ölme riskiniz var
gayet olsı bi durum :D
Şuan ev kiraladık balattan. Küçükçekmeceden vazgeçildi, Fatih-balattan bulduk kiraladık airbnb üzerinden ancak internetten bakınca bazıları gece falan yürülmez yazmış gasp riski fazla veya birine bakarsan ne bakıyon tarzı şeylerle saldırırlar yazmışlar emin olamadık😂

Şuan ev kiraladık balattan. Küçükçekmeceden vazgeçildi, Fatih-balattan bulduk kiraladık airbnb üzerinden ancak internetten bakınca bazıları gece falan yürülmez yazmış gasp riski fazla veya birine bakarsan ne bakıyon tarzı şeylerle saldırırlar yazmışlar emin olamadık😂
bakma olayı kötü ya yere bakıyom adam ne bakıyon diyo

Değil

Reis ilk defa geleceğiz yaşlar 18-19 duruma göre işte bilmiyoruz neler var insan olarak falan/ ek olarak beyoğlu-taksim360 yanı bulduk birkaç yer oralar nasıldır?
taksim Beyoğlu geceleri nispeten haraketlidir korkacak bir şey yok esen yurttada gece dolaşırsın nere tehlikeli diyorlarsa oradada dolaşırsın

Geri