🔥İndirim Dardanel Ton Balığı SEPETTE İNDİRİM 🔥

İndirim ödülü konusundan sonra tüm forum yarışa girmiş belli :D şimdi hayatında ton balığı yemeyenler indirim tuzağına düşerek satın alır.
Öyle bir ödül mü var o zaman full indirim kovalayalım ben denk düştükçe gördüklerimi atıyorum 😂

Ben bir indirim görmedim. Trendyol'da 153 TL olan ürün Hepsiburada'da 258 TL saçmalığa gel. İndirim diye kakalıyorlar millete.
Aynı fabrikanın malı olabilir fakat bunun içindeki balıkla direkt Dardanel yazanın içindeki balığın aynı olmadığını düşünüyorum. Bundan aldım yiyemedim bile ben.

Tonla ile dardanel ton aynı üreticiden vs vs ama tonla olanlar daha ufak parçalı oluyor aralarında büyük parçalı olanlarda var ama normal ton ürünlerinin dolumundan kalan ufak parcalı olanlar var tonla da sebeple daha uygunlar ha ben baya tüketiyorum 2 side var tat olarak farklı diyemem bütünlük olarak normal dardanel daha iyi ama oda bazıları tonla gibi cıkıyor bu indirimde cok büyük bi indirim degil sık sık oluyor :D bu tarz bir indirimi bir daha bulamam diye depoladım 3 aşagı 5 yukarı aynı oranda indirimler sık sık geliyor abartmaya kacmayın :D

Tonla ile dardanel ton aynı üreticiden vs vs ama tonla olanlar daha ufak parçalı oluyor aralarında büyük parçalı olanlarda var ama normal ton ürünlerinin dolumundan kalan ufak parcalı olanlar var tonla da sebeple daha uygunlar ha ben baya tüketiyorum 2 side var tat olarak farklı diyemem bütünlük olarak normal dardanel daha iyi ama oda bazıları tonla gibi cıkıyor bu indirimde cok büyük bi indirim degil sık sık oluyor :D bu tarz bir indirimi bir daha bulamam diye depoladım 3 aşagı 5 yukarı aynı oranda indirimler sık sık geliyor abartmaya kacmayın :D
Keşke ciddi bir indirim olsa da stoklasak. Tonlayı neden bu kadar kötülediklerini anlamadım bana da tadı normal dardanel gibi geliyor.

Yıllardır ton balığı yiyorum, yok biri bütün parçaymış diğer dilimliymiş vs. hikaye

tek fark zeytinyağlı olanların tadı daha bir hoş

Bu daha ucuz sanki bilemedim.

Bu 3 adette fiyatı öyle 6 alımda pahalı oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüm dardanel ürünlerindeki indirimler diğer çeşitlerede bakmak isteyen için

Ben bir indirim görmedim. Trendyol'da 153 TL olan ürün Hepsiburada'da 258 TL saçmalığa gel. İndirim diye kakalıyorlar millete.
Attığın ürün toplam 450gr ton balığı içeriyor. Başlıkta ki üründe ise 840gr ton balığı var. Gerçekten düşünmeden mi yorum yapıyorsunuz? Yoksa doğal haliniz mi böyle?

Geri