Beyaz Sisteme Az Kaldı

Çocuğun sistemi 250 bin TL zaten onu düşünmedi hiç
Yok zaten konuşmuştuk şimdi o kadar sisteme para verip ucuza kasaya kaçmak ayıp olurdu gerçekten:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk ben de biraz soğuk bakmıştım önce sonra araştırdım baya çılgın bir marka soğutmasi da hoşuma gitti şahsen.
Muhakkak ama işte bizde öyle bir ön yargı var maalesef

Yok zaten konuşmuştuk şimdi o kadar sisteme para verip ucuza kasaya kaçmak ayıp olurdu gerçekten:)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muhakkak ama işte bizde öyle bir ön yargı var maalesef
ASUS MSI gigabayt dışında başka marka yok algısı var halbuki bana göre ekran kartı olarak igame en tepe markalardan bişey alırken de öyleyiz sıvı soğutma alicaz misal direk dış görünüşe bakıyoruz hiç teknik detaylara bakmak yok ya dış görünüş ya marka bişey almadan önce araştırma gibi bir huyumuz yok çok ciddi paralar veriyorsunuz ama ne aldığınızi bilmiyorsunuz araştırma yapmak bu işin ilk adımı biraz araştıralım.

ASUS MSI gigabayt dışında başka marka yok algısı var halbuki bana göre ekran kartı olarak igame en tepe markalardan bişey alırken de öyleyiz sıvı soğutma alicaz misal direk dış görünüşe bakıyoruz hiç teknik detaylara bakmak yok ya dış görünüş ya marka bişey almadan önce araştırma gibi bir huyumuz yok çok ciddi paralar veriyorsunuz ama ne aldığınızi bilmiyorsunuz araştırma yapmak bu işin ilk adımı biraz araştıralım.
Evet bunu klavyede de anladım ilk etap asus rog aldım sıkıntı yaşayınca arayışa girdim be akko aldım her şeyiyle çok.memnunum şuan mesela

İlk işlemci geldi güzelce paketlemişler ^^

Ekler

• 17150081843012708256472803443524.jpg
    17150081843012708256472803443524.jpg
    2.4 MB · Hit: 40
Hocam h9 flow ile elite arasında ki fark nedir ?

Acele etmeyeceğim indirip kovalayıp almayı düşünüyorum ne fiyatlara alınır ?

Arkadaşlar h9 flow alcaktım bi baktım incehesapta 6400 bitmiş :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,557
Üyeler
187,700
Son üye
wexxx
Geri