Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,116
Çocuğun sistemi 250 bin TL zaten onu düşünmedi hiçT10dan sonra ona bakmadım tahmin ettim zaten çok deli paralar onlar![]()
Çocuğun sistemi 250 bin TL zaten onu düşünmedi hiçT10dan sonra ona bakmadım tahmin ettim zaten çok deli paralar onlar![]()
Knk ben de biraz soğuk bakmıştım önce sonra araştırdım baya çılgın bir marka soğutmasi da hoşuma gitti şahsen.Bence de colorful diye istemeyen olabiliyor ama işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Maalesef beyaz her şey pahalı![]()
Yok zaten konuşmuştuk şimdi o kadar sisteme para verip ucuza kasaya kaçmak ayıp olurdu gerçektenÇocuğun sistemi 250 bin TL zaten onu düşünmedi hiç
Muhakkak ama işte bizde öyle bir ön yargı var maalesefKnk ben de biraz soğuk bakmıştım önce sonra araştırdım baya çılgın bir marka soğutmasi da hoşuma gitti şahsen.
ASUS MSI gigabayt dışında başka marka yok algısı var halbuki bana göre ekran kartı olarak igame en tepe markalardan bişey alırken de öyleyiz sıvı soğutma alicaz misal direk dış görünüşe bakıyoruz hiç teknik detaylara bakmak yok ya dış görünüş ya marka bişey almadan önce araştırma gibi bir huyumuz yok çok ciddi paralar veriyorsunuz ama ne aldığınızi bilmiyorsunuz araştırma yapmak bu işin ilk adımı biraz araştıralım.Yok zaten konuşmuştuk şimdi o kadar sisteme para verip ucuza kasaya kaçmak ayıp olurdu gerçekten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Muhakkak ama işte bizde öyle bir ön yargı var maalesef
Evet bunu klavyede de anladım ilk etap asus rog aldım sıkıntı yaşayınca arayışa girdim be akko aldım her şeyiyle çok.memnunum şuan meselaASUS MSI gigabayt dışında başka marka yok algısı var halbuki bana göre ekran kartı olarak igame en tepe markalardan bişey alırken de öyleyiz sıvı soğutma alicaz misal direk dış görünüşe bakıyoruz hiç teknik detaylara bakmak yok ya dış görünüş ya marka bişey almadan önce araştırma gibi bir huyumuz yok çok ciddi paralar veriyorsunuz ama ne aldığınızi bilmiyorsunuz araştırma yapmak bu işin ilk adımı biraz araştıralım.
Akvaryum Şart Değilse Daha Mantıklı Olur .NZXT H6 Flow RGB Tempered Glass White USB 3.2 ATX Mid Tower Kasa ( Alacağım 5421TL) Sinerji H9 FLOW ARASI KALDIM KARAR VERİLCEK
Pin Olmadığı İçin Sıkıntı Olmaz Hocamİlk işlemci geldi güzelce paketlemişler ^^
Hocam h9 flow ile elite arasında ki fark nedir ?ASUS MSI gigabayt dışında başka marka yok algısı var halbuki bana göre ekran kartı olarak igame en tepe markalardan bişey alırken de öyleyiz sıvı soğutma alicaz misal direk dış görünüşe bakıyoruz hiç teknik detaylara bakmak yok ya dış görünüş ya marka bişey almadan önce araştırma gibi bir huyumuz yok çok ciddi paralar veriyorsunuz ama ne aldığınızi bilmiyorsunuz araştırma yapmak bu işin ilk adımı biraz araştıralım.
Elite RGB var ve üstü de cam flow olanı al derim daha havadarHocam h9 flow ile elite arasında ki fark nedir ?
6200e sinerjide vardı galiba cuma günü gaming gecesi bekle belki inerArkadaşlar h9 flow alcaktım bi baktım incehesapta 6400 bitmiş![]()