Bu iki sistemden hangisi daha iyi?

<Relfexs

80+
Reaksiyon skoru
18
1.SİSTEM:

2.SİSTEM:

Arkadaşlar açıkcası daha çok online oyunlar oynuyorum ama hikayeli oyunlarda oynıcam açıkcası ve monitörüm 1080p 2k ve 4k almayı düşünmüyorum. Ve çoğu oyunu max ayarlarda 80-100 fps arası vermesini istiyorum bu iki sistemden hangisi daha iyi sizce. Birde

1.sisteme ek olarak;
AMD ryzen 5 7600
Ekstradan bir tane işlemci fanı eklicem

2.Sisteme ise;
2X16 GB totalde 32gb rame yükseltmeyi planlıyorum.
Birde 1tb ssd ye yükseltmeyi

Bu dediklerime göre 1.sistem 42.5k 2.Sistem iste 40k ya geliyor sizce hangisi arada kaldım ekran kartından dolayı. Birde dlss ve fsr teknolojileride var ve çoğu kişi dlss daha iyi diyo fsr da görüntülerde bozulma var diyolar oyüzden aklım baya bi karışık sizin önerileriniz nelerdir?

bütçe nedir

RTX 4070 S. Click OC 2X Önermem, Onun Dışında 7500F + 4070 S. Kombinasyonu Güzeldir.

• Beğen
Reaksiyonlar: Deep
hocam 2 sistemib birleşmiş halı 33k 7600 v
Aslında çoğu benchmark testine baktığımda bazı benchmarklarda 4070 super bazılarında 7800xt daha öndeydi bana kalırsa senin dediğin gibi 33k ya 7800 xt alıp bide 2k monitör almaktı ama dlss teknolojisi ve çoğu kişinin fsr a çöp demesi kafamı karşıtırdı birde bu sistemde anakart kötümü ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cherry sonda

Aslında çoğu benchmark testine baktığımda bazı benchmarklarda 4070 super bazılarında 7800xt daha öndeydi bana kalırsa senin dediğin gibi 33k ya 7800 xt alıp bide 2k monitör almaktı ama dlss teknolojisi ve çoğu kişinin fsr a çöp demesi kafamı karşıtırdı birde bu sistemde anakart kötümü ?

Cherry sonda

Cherry sonda
evet a serisi hiçbir anakart uzun kullanım için alınmaz 2k monitör + 7800xt al

sadece anakart ssd değiştir ve kasayı değiştir eğer bütçeni aşmazsa

fsr kötü değil yeni çıktığında herkes baktı çamur gibi oluyor bu dedi ve güncellemeleri takibi bıraktı ben 3060ti ile call of dutyde fsr3 açıyorum 170 alırken dlss ile 150 alıyorum ikiside kalite modunda ve 1080pde bozulma olmuyor

Tamamdır hocam ozmn 7800xt alıyorum yanınada 2k bi monitör çekerim yüksek ihtimal

Bu ekran kartının iki fanlı yada 3 fanlı olması derecelerde çok bi fark ediyomu

Önerdiğiniz 2k bir monitör varmıdır

Tamamdır hocam ozmn 7800xt alıyorum yanınada 2k bi monitör çekerim yüksek ihtimal

Bu ekran kartının iki fanlı yada 3 fanlı olması derecelerde çok bi fark ediyomu

Önerdiğiniz 2k bir monitör varmıdır
bloğafa bağlı sapphire amd kartlarda çok iyi

1717349819837.png

siteden spam banı yedim ismini bile yazamıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular