Acil Yardım Sıvı Soğutma

alzenn

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
3000
Merhaba aşağıda kasamın ve hava sogutmamın görselini bırakıyorum sıvı sogutma sipariş verdim ama uyumlu değil gibi iade etmeli miyim bir de sıvı soğutma önerisi verebilir misiniz cooler deeper 240 olmadı

MSI MAG CoreLiquid 240R V2 modeli de olmadı. kasama sıvı sogutma takmak istiyorum​

WhatsApp Image 2024-06-15 at 15.09.13.jpeg
WhatsApp Image 2024-06-15 at 15.09.13 (2).jpeg
WhatsApp Image 2024-06-15 at 15.09.13 (1).jpeg

kasa modelın ne

1718454953027.png

anakartın yanındakı yere yadaüst tarafa takabılırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Anakartın içinden çıkan işlemci braketini tak. Sonra montajla.

Alıntıyı görüntüle
anakartın yanındakı yere yadaüst tarafa takabılırsın

Direkt anakarta olmuyor vida takacağımiz parçalar ya ram kısmına geliyor ya da boşluğa geliyor takılmıyor

Anakartın içinden çıkan işlemci braketini tak. Sonra montajla.
Sıvı soğutmanin vida takılacak yerleri olmuyor uyumlulugunda am5 yok diyor ama olur mu yine

Direkt anakarta olmuyor vida takacağımiz parçalar ya ram kısmına geliyor ya da boşluğa geliyor takılmıyor

Sıvı soğutmanin vida takılacak yerleri olmuyor uyumlulugunda am5 yok diyor ama olur mu yine
am4 am5 aynı zaten bir farkı yok am4 oluyorsa am5 de olur

Anakartın üzerinde var zaten vida ayakları uygun am4 braketi pompaya takıp o 4 vida deliğine yükseltici ayak takmanız gerekiyor. Eğer vida ayağı yok ise anakart içerisindeki tırnaklı 2 parça onları vidalaman ve pompayı o kancalara takman gerekiyor bu ürünü bilmiyorum bendeki msi mpg k240 4 tane vida ile monteliyorduk.

Evet baktım ürün gerdirmeli vidalı değil sorununuzu çözecek olan parçalar anakart kutusunda olmalı.

Arkadaş montaj videosu atmış. Seninki de aynı farklı bir olay durum yok. Dikkatli izle tak.
Görünürde olmayan tek bir şey var o da düz plaka. Anakartın arkasında işlemcinin hemen arkasında onu sabit tut blaketle vidaları tak . Sonrada montajla.

Ekler

• 2.PNG
    2.PNG
    28.6 KB · Hit: 34
Arkadaş montaj videosu atmış. Seninki de aynı farklı bir olay durum yok. Dikkatli izle tak.
Görünürde olmayan tek bir şey var o da düz plaka. Anakartın arkasında işlemcinin hemen arkasında onu sabit tut blaketle vidaları tak . Sonrada montajla.
am5 de arka plaka sabit bundaki de öyle gözüküyor

am5 de arka plaka sabit bundaki de öyle gözüküyor
Sabitlemek için o üzerindeki şeyleri önden takacaksın blaketi arkadan tutup. Ya gerçekten çok basit. Düz mantık. Nolur tak artık. :D
Videolar yazılı destek daha ne verelim bilemedim çareler tükendi.

Sabitlemek için o üzerindeki şeyleri önden takacaksın blaketi arkadan tutup. Ya gerçekten çok basit. Düz mantık. Nolur tak artık. :D
Videolar yazılı destek daha ne verelim bilemedim çareler tükendi.
Videoyu izleyip yapıyordur belki :) arkadan tutmaya felan gerek yok am5 de direk sabit geliyor anakart ile arkaplaka sadece vidalayıp geçecek am4 deki gibi boşta kaldı düştü korkusu yok :)

Videoyu izleyip yapıyordur belki :) arkadan tutmaya felan gerek yok am5 de direk sabit geliyor anakart ile arkaplaka sadece vidalayıp geçecek am4 deki gibi boşta kaldı düştü korkusu yok :)
Sabit mi geliyor bak yeni bilgi öğrendik. O zaman iyi yapmışlar. O türlü vidayı çıkarınca kayıyordu. Bilmeyenler için anakartı sökenler olabilir ben gibi. :D Sonradan kasanın arka kapağını açıp tuttum ne zamanlardı ya işte.

Sabit mi geliyor bak yeni bilgi öğrendik. O zaman iyi yapmışlar. O türlü vidayı çıkarınca kayıyordu. Bilmeyenler için anakartı sökenler olabilir ben gibi. :D Sonradan kasanın arka kapağını açıp tuttum ne zamanlardı ya işte.
Evet evet eziyetti artık anakarta perçinlemişler arka plaka düştü aç kapağı tut :D

Geri