İşlemci: AMD Ryzen 5 7500Fkasa modelın ne
Direkt anakarta olmuyor vida takacağımiz parçalar ya ram kısmına geliyor ya da boşluğa geliyor takılmıyorAlıntıyı görüntüle
anakartın yanındakı yere yadaüst tarafa takabılırsın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sıvı soğutmanin vida takılacak yerleri olmuyor uyumlulugunda am5 yok diyor ama olur mu yineAnakartın içinden çıkan işlemci braketini tak. Sonra montajla.
am4 am5 aynı zaten bir farkı yok am4 oluyorsa am5 de olurDirekt anakarta olmuyor vida takacağımiz parçalar ya ram kısmına geliyor ya da boşluğa geliyor takılmıyor
Sıvı soğutmanin vida takılacak yerleri olmuyor uyumlulugunda am5 yok diyor ama olur mu yine
Arkadaş montaj videosu atmış. Seninki de aynı farklı bir olay durum yok. Dikkatli izle tak.Direkt anakarta olmuyor vida takacağımiz parçalar ya ram kısmına geliyor ya da boşluğa geliyor takılmıyor
Sıvı soğutmanin vida takılacak yerleri olmuyor uyumlulugunda am5 yok diyor ama olur mu yine
am5 de arka plaka sabit bundaki de öyle gözüküyorArkadaş montaj videosu atmış. Seninki de aynı farklı bir olay durum yok. Dikkatli izle tak.
Görünürde olmayan tek bir şey var o da düz plaka. Anakartın arkasında işlemcinin hemen arkasında onu sabit tut blaketle vidaları tak . Sonrada montajla.
Sabitlemek için o üzerindeki şeyleri önden takacaksın blaketi arkadan tutup. Ya gerçekten çok basit. Düz mantık. Nolur tak artık.am5 de arka plaka sabit bundaki de öyle gözüküyor
Videoyu izleyip yapıyordur belkiSabitlemek için o üzerindeki şeyleri önden takacaksın blaketi arkadan tutup. Ya gerçekten çok basit. Düz mantık. Nolur tak artık.
Videolar yazılı destek daha ne verelim bilemedim çareler tükendi.
Sabit mi geliyor bak yeni bilgi öğrendik. O zaman iyi yapmışlar. O türlü vidayı çıkarınca kayıyordu. Bilmeyenler için anakartı sökenler olabilir ben gibi.Videoyu izleyip yapıyordur belkiarkadan tutmaya felan gerek yok am5 de direk sabit geliyor anakart ile arkaplaka sadece vidalayıp geçecek am4 deki gibi boşta kaldı düştü korkusu yok
![]()
Evet evet eziyetti artık anakarta perçinlemişler arka plaka düştü aç kapağı tutSabit mi geliyor bak yeni bilgi öğrendik. O zaman iyi yapmışlar. O türlü vidayı çıkarınca kayıyordu. Bilmeyenler için anakartı sökenler olabilir ben gibi.Sonradan kasanın arka kapağını açıp tuttum ne zamanlardı ya işte.