Stem hesabımımı çalmaya çalışyıolar

Efesevgili

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
479
Bugün profile girdim ve ismim Trade / Banned olmuş profil açıklamasındada uyarı yazıyo pp fotosu falan değişmiş ama bana steamdan bunla ilgili bişey gelmedi ve hesabımı guard ile koruyorum mailede telefonada bildiirim gelmedi napmam lazım

Bugün profile girdim ve ismim Trade / Banned olmuş profil açıklamasındada uyarı yazıyo pp fotosu falan değişmiş ama bana steamdan bunla ilgili bişey gelmedi ve hesabımı guard ile koruyorum mailede telefonada bildiirim gelmedi napmam lazım
hayda sifreni fln degistir bari

yapman gereken fazla bişi yok
benimde gmail çalındıgı zaman hesabımı kurtarmak için (steam hesabıma çalınan mail kayııtlıydı) steamden şifreyi unuttum hesabıma erişemiyorum dedim sonra bi form gönderdi steam
hesap sahibinden emin olmak için steam form gönderyor emin olmak için tek çare bu

benim de kardeşimin Steam hesabıni çaldılar guard varken ve normalde çalamamalari gerekiyordu seçkin hesap cs go dan sınırsız ban yemiş arkadaşlarına ücretsiz skin linkleri vs atmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son düzenleme:
hayda sifreni fln degistir bari
yapman gereken fazla bişi yok
benimde gmail çalındıgı zaman hesabımı kurtarmak için (steam hesabıma çalınan mail kayııtlıydı) steamden şifreyi unuttum hesabıma erişemiyorum dedim sonra bi form gönderdi steam
hesap sahibinden emin olmak için steam form gönderyor emin olmak için tek çare bu
Gmaili vs çalamazlar her türlü korumayı koydum zaten bildirimde gelmedi gmaile şifreyle alakalı aynısı steamdada geçerli bi arkadaşıma daha oldu şuan aynısı

Gmaili vs çalamazlar her türlü korumayı koydum zaten bildirimde gelmedi gmaile şifreyle alakalı aynısı steamdada geçerli bi arkadaşıma daha oldu şuan aynısı
steam dışı bir siteye hesabını kaydetiysenn vay haline bazen topskin e girem diyorum kasa açmaya flan ama ne görüyüm 2 tane var biri sahte ve ona hesabımı girersem gg oluor bunlara dikat edin lütfen

hocam bide ben steammemi kontrol edeyim

Hocam dinle sakın itemlerini başka hesaba atma api keyini sıfırla şifreni değiştir sistemini bir antivirüs programıyla arat

Valla guard bence işe yaramıyor benim de kardeşimin Steam hesabıni çaldılar guard varken ve normalde çalamamalari gerekiyordu seçkin hesap cs go dan sınırsız ban yemiş arkadaşlarına ücretsiz skin linkleri vs atmış
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlla guard işe yarar da bizde yaramadi öyle söyleyeyim 🤗 ne kadar güvenlik vs. Olsa illa geçiyorlar
bende ruslara çaldırdım hesabı guard olmasına rağmen
link geldi linke tıkladım direk hesaptan çıkış yapıldı guard bile yetersiz kalıyor

Bende bu olayı yaşadım dediklerimi uygula hatta technopatta konu açtım onuda atıyım

Arkadaşlar neden çözümünü bilmiyorsanız konuyu kirletiyorsunuz? Neyse, çözümü basit. API Key'in çalınmış. Takas yaptığın anda, çalan kişiler skinlerini kendi hesabına yönlendiricek. Hatta açıklamana büyük ihtimal "takas yapmak için 24 saatiniz var" gibisinden bir şeyler yazmış olabilirler. Şimdi bu link üzerinden API Key'ini sıfırla ve şifreni değiş.
Steam Api

Geri