- Reaksiyon skoru
- 35
Valla kardeşim bende sıfır sıkıntı oynarkenbenım sorunum eskı surume gecınce duzeldı duzelmeyen arakadaslar ıcın yazdım. Zaten fc 24 optımize olarak cok sorunlu bı oyun
Valla kardeşim bende sıfır sıkıntı oynarkenbenım sorunum eskı surume gecınce duzeldı duzelmeyen arakadaslar ıcın yazdım. Zaten fc 24 optımize olarak cok sorunlu bı oyun
boyle devam ederse sırf fc için xbox seriese gecıcem sanırımfc konsolda oynanır benim pc de de kasıyor. saldım uğraşmıyorum artık
Xbox AB geçmek kuzenim geçen sattı zar zor kanka bence komple bi termal macun kısa bakımı yapboyle devam ederse sırf fc için xbox seriese gecıcem sanırım
işlemci ve kartım yenı amd yazılımlarıyla bozuluyor maalesef.İşlemcının termalınıde kenedım yenıledım takarkenXbox AB geçmek kuzenim geçen sattı zar zor kanka bence komple bi termal macun kısa bakımı yap
ne alakası var ben ilana koymuştum series x i 2 günde sattım. her malın alıcısı var. sıfırına yakın paraya satmaya kalkarsan gitmez tabi. termalle falan alakası yok oyun pc de yıllardır sorunluXbox AB geçmek kuzenim geçen sattı zar zor kanka bence komple bi termal macun kısa bakımı yap
Bide MSİ anakartlarda giriş seviyeleri çok kötü hep voltajı kilitliyor izin vermiyor işlemcin ve ekran kartını gerekli kadar beslemediği için droplanıyorsun kankaKanka anakartın voltajı kilitliyor olalir drobun ondan dolayı bios güncellemeyap bide öyle dene
deneyeceğim hocam teşekkür ederimBen sorunu bu ayarları yaparak çözdüm. Drop falan kalmadı ama maalesef fpsde buna sabitlendi. Dene kartım 6600 işlemci r5 5500 ram 16 gb