Taahhüt cayma bedeli 1150 TL

Bu arada savunma vs. değil.
Ortada "SOYGUN" denecek bir durum yok.
Taahhüt bitiyormuş, firma kullanıcıyı arayıp uzatmak için gereken bilgileri söylemiş, abone de bunu onaylamış.
Abonenin onayladığı sözleşmede zaten tüm detaylar yazar, cayma bedeli vs.
Baban o görüşmeyi onayladığı zaman "Size 1 yıl daha abone olacağım" sözünü vermiş ve bu kayıtlı.
Yani burada yanlış bir şey yok, firma "sözleşme dışı" hiç bir ücret istemiyor.
Ama hızlarım, internetim nerde?

internet problemi türkcellden kaynaklı olacağını sanmam ve eğerki 18 yaşından büyük biri ve internet sahibi kabul etti ise o ücreti almaları normal ve 1149 TL nin içinden vergiler vs vardır
ayrıca eve türkcell teknik servisi çağırırsanız yani arıza kaydı oluşturursanız düzeltilicektir yada uzaktan yapılıcak bir şey ise zaten söylerseniz hemen hallederler her net yenilenince olası şeyler turkcellden kaynaklı değil

ayrıca eve türkcell teknik servisi çağırırsanız yani arıza kaydı oluşturursanız düzeltilicektir yada uzaktan yapılıcak bir şey ise zaten söylerseniz hemen hallederler her net yenilenince olası şeyler turkcellden kaynaklı değil
Yahu hızlarını vermiyor birde 8 mbps varken 4 veriyorlardı

Yahu sorun kabul etmesi değil
Bu kadar ücret almaları
İnternetin olmaması
Hızların düşük olması (Upload ve Download)
DSL ve İnternet yoksa müşteri hizmetlerini arayın uzaktan müdahale edip düzeltiyorlar.
Hala sorun devam ediyorsa ve adamlar ilgilenmiyorsa CİMER'e yazın. Cumhurbaşkanlığından emir geldiği gibi fırlarlar.

Kabul etmesini demiyorum 1150TL nedir arkadaş napıyorsunuz siz alt tarafı sözleşme iptali boş boş paralar olduğunu demek istiyorum.
yoksa kabul etmesinde bir şey yok zaten.
boş para değil paket taahhütlü olduğunu bile bile kabul edip sözleşmeyi imzaladığı için şu an turkcell haklı.Onu savunduğumuz sevdiğimizden değil bu konuda HAKLI olduğu için

Yahu hızlarını vermiyor birde 8 mbps varken 4 veriyorlardı
Sizin alt yapınız ile ilgili. Benim diğer evdeki internet Turkcell. 15 Mbps olarak anlaştım 14 Mbps veriyor 5'de Upload.

Kabul etmesini demiyorum 1150TL nedir arkadaş napıyorsunuz siz alt tarafı sözleşme iptali boş boş paralar olduğunu demek istiyorum.
yoksa kabul etmesinde bir şey yok zaten.
demek istediğim pakette şöyle yazar´´ Sözleşmeden cayma bedeli geriyee kalan ayların
ödenecek internet ücretleri kadardır´´ vs

Geri