Valla ben papara kullanıyorum uzun süredir her şeye izin veriyor.Yakın zamanda çıkaracağım ve sadece para yatıracağım, çekeceğim, para gelecek, göndereceğim vs. yani kredi kartı vs. mantığı olmayacak ayrıca internet alisverislerine açık olması çok önemli sizce hangi banka en iyisidir?
yapıkrediYakın zamanda çıkaracağım ve sadece para yatıracağım, çekeceğim, para gelecek, göndereceğim vs. yani kredi kartı vs. mantığı olmayacak ayrıca internet alisverislerine açık olması çok önemli sizce hangi banka en iyisidir?
NaysYakın zamanda çıkaracağım ve sadece para yatıracağım, çekeceğim, para gelecek, göndereceğim vs. yani kredi kartı vs. mantığı olmayacak ayrıca internet alisverislerine açık olması çok önemli sizce hangi banka en iyisidir?
hocam ben de 17 yaşındayım. çoğunlukla papara kullanıyorum. harçlık vs oraya atıyolar. internetten alışverişi falan ordan yapıyorum. baya rahat yani. her işimi görüyorYakın zamanda çıkaracağım ve sadece para yatıracağım, çekeceğim, para gelecek, göndereceğim vs. yani kredi kartı vs. mantığı olmayacak ayrıca internet alisverislerine açık olması çok önemli sizce hangi banka en iyisidir?
Eğer sadece o işlemler için arıyorsanız Ziraat yeterli olur. İleride zaten her türlü ziraat lazım olacak. Şimdiden çıkarın rahat edersiniz.Yakın zamanda çıkaracağım ve sadece para yatıracağım, çekeceğim, para gelecek, göndereceğim vs. yani kredi kartı vs. mantığı olmayacak ayrıca internet alisverislerine açık olması çok önemli sizce hangi banka en iyisidir?